Grupa Products

ILI_ILI Gone Fishing takpendel, høyde 30 cm

ILI_ILI Gone Fishing takpendel, høyde 30 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 867,00

GrupaProducts-logo
75W
ILI_ILI Gone Fishing er en modul-oppbygget pendel i et unikt design med minimalistiske trekk, nesten som en skulptur i seg selv. Lyset er rettet nedover, og er perfekt over kjøkkenbordet og arbeidsbordet. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære.

Lyspære medfølger ikke. Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Høyde skjerm: 30,4 cm
Diameter skjerm: 18,5 cm
Lengde ledning (max): 250 cm
Diameter takkopp: 9,6 cm
Høyde takkopp: 8 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Grupa er et designstudio som produserer håndlagde produkter i høy kvalitet.

I tillegg til at vårt designstudio har gjort suksess og vunnet priser i et tiår, bestemte vi oss i 2012 for å produsere og distribuere kvalitetsproduktene under vår egen merkevare - Grupa products.

Idéen vår er enkel - hva med å ikke la noe være tilfeldig? Vi involveres oss i utviklingen av våre egne produkter fra tegnebordet til produktet sendes til våre kunder. Resultatet er produkter vi kan stå for ett hundre prosent.

Grupa produkter er et resultat av alt som inspirerer våre designere. Produktene skiller seg ut med innovativ design, minimalisme, funksjonalitet, en gjør det selv tilnærming og fleksibiliteten med egne valg. I dag er vi stolte av å være en naturlig del av menneskers private hjem og arbeidsplass - kontorer, hoteller, barer ...

Vi vil gjerne dele denne ideen med deg.

GrupaProducts-logo