Meny
Meny

Spotlight

Spotlight / Spotter

Lamper med retningsbestemt lys

Har finner du lamper med retningsbestemt lys, som vi gjerne kaller spotter. Lampene er enkle å montere. De er mer plasseringsvennlige da de er utenpåliggende. Om du ønsker deg downlights men ikke har mulighet til å felle disse inn i taket, kan lampene du finner her være et godt alternativ.

Merk at de aller fleste spottene er laget for montering med skjult elektrisk anlegg og leveres derfor uten ledning og bryter. Om du trenger å montere lampen med utenpåliggende ledning, se spesifikasjoner på hver enkelt lampe. Mange av spottene er også egnet for montering på vegg. Om montering på vegg ikke tydelig fremkommer av beskrivelsen eller bildene på produktet, ta kontakt med oss for avklaring. Vi hjelper deg gjerne å finne riktig produkt i forhold til din smak og lysbehov.

Å benytte spotter i gir deg muligheter til å fremheve det du ønsker, samtidig som at hele rommet får litt mer liv. Spotlight er delt inn i flere grupper, slik at du enkelt kan finne en spotlight som passer ditt behov.

En enkel spotlight er et reelt alternativ til downlights, hvor lampene gjør mer ut av seg enn innfelt belysning.

En dobbel spotlight har som navnet sier to spotter til ett strømuttak. Ideelt for bildebelysning eller kunst da du ikke ønsker skygger.

En spotskinne har mellom tre og fem spotter, og er ideell på steder hvor du ønsker flere punkter opplyst, eller mer lys generelt. Gir god allmennbelysning og perfekt i en gang hvor du kan sette lyspunktene mot bilder på veggen.

Spotlight tak har også mellom tre og fem justerbare spotter som er ideelt i mindre rom hvor du ønsker å rette lyset mot flere punkter. Denne produktgruppen er ikke egnet for montering på vegg.

Spotskinne system gjør det mulig å koble til flere spotter til samme skinne og legge skinner i vinkel, om man ønsker det. Her finner du kun spottene til 230V skinne som vi anbefaler da det er enkelt å legge til flere lamper, Under tilbehør til de ulike spottene finner du skinner og tilbehør som passer til spottene.

Alle lampene du finner her har rettet lys. Spotter er ofte et godt alternativ til downlights.

 

Takpendel med justerbar lysretning
Takpendel med justerbar lysretning