Bruksområde

Et utvalg utelamper med definerte bruksområder

Å sette den riktige lyssettingen utendørs kan gjøre en stor forskjell. Enten du skal ha grillfest, pynte opp rundt huset, fremheve spesielle hagegjenstander og hagedekorasjon, skape trivsel på verandaen eller belyse gangsti og innkjørsel.

Bruk av fasadebelysning er en ideell måte å fremheve en flott fasade og skape en spesiell effekt ved inngangsparti eller fremsiden av huset. Du kan fremheve enkelte elementer ved bruk av dekorlys, eller belyse områder som husnummer, inngangsdøren, balkongen eller terrassen.

Hagelys kan benyttes for å sette en flott stemning i hagen. Her finnes lamper for belysning av planter og trær, hagestatuetter, hagebord, anneks og lysthus. Du finner også belysning for gangsti, oppkjørsel og til garasjen. Dersom du ønsker litt fleksibilitet på belysning av blomsterbed, kan hagespyd være praktisk. Lampene står på spyd som settes i jorden og kan enkelt flyttes rundt. Ved belysning av litt større områder er hagespotter et godt alternativ. Disse kan monteres enkeltvis eller settes i serie for å gi en jevn lysfordeling på de opplyse flatene.

Ved bruk av lyskastere kan du belyse større overflater utendørs. Disse kan lyse opp store statuer og trær, gjerne fra flere vinkler for ekstra fin effekt. Å bruke lyskasterne langs høye vegger, hekker eller gjerder vil bidra til mer innbydende stemning og sette et stilfullt uttrykk.

Godt arbeidslys er viktig enten du mekker på bilen, stabler ved eller jobber med hageprosjekter eller på huset etter at mørket ha trådt frem. Under arbeidslamper finner du belysning som egner seg godt for oppgaven. Disse lampene er i robust utførelse og gir kraftig belysning der du trenger det mest. De kan monteres som belysning i parkeringshus, lager, kjølerom, stall og verksted. Lampene er designet for å vare lenge i røffere forhold og er godt sikret mot gjennomtrenging av støv og fukt.

Garden24 

Garden 24 - Et svært populært belysningssystem for hage og terrasse.

 5-års garanti på lykilden

 Integrert LED med lavt energiforbruk

 Montere selv, uten hjelp av elektriker

 Utvid enkelt etter behov