Bruksområde

Lamper for hage og terrasse

Lamper og belysning som egner seg for bruk i hagen og på verandaen eller terrassen.

Tur og fritid

Har finner du dekorative artikler med lys, men som har andre primærfunksjoner. Noe å ha med seg i parken, på stranden eller i hagen?

Hagespot

Her finner du utelamper for belysning av planter og trær.

Fasadebelysning

Lamper for dekorering av fasader. Her kan du velge mellom lamper som gir et rent dekorlys eller gir spesielle effekter på fasaden.

Flyttbare utelamper

Flyttbare utelamper er bordlamper og gulvlamper som er tilpasset utemiljø og som gir godt med lys, samt kan være med på å skape helt spesielle stemninger.

Lyskaster

Ved bruk av lyskastere kan du belyse større overflater utendørs. Disse kan lyse opp store statuer og trær, gjerne fra flere vinkler for ekstra fin effekt. Å bruke lyskasterne langs høye vegger, hekker eller gjerder vil bidra til mer innbydende stemning og sette et stilfullt uttrykk.

Et utvalg utelamper med definerte bruksområder

Å sette den riktige lyssettingen utendørs kan gjøre en stor forskjell. Enten du skal ha grillfest, pynte opp rundt huset, fremheve spesielle hagegjenstander og hagedekorasjon, skape trivsel på verandaen eller belyse gangsti og innkjørsel.

Bruk av fasadebelysning er en ideell måte å fremheve en flott fasade og skape en spesiell effekt ved inngangsparti eller fremsiden av huset. Du kan fremheve enkelte elementer ved bruk av dekorlys, eller belyse områder som husnummer, inngangsdøren, balkongen eller terrassen.

Hagelys kan benyttes for å sette en flott stemning i hagen. Her finnes lamper for belysning av planter og trær, hagestatuetter, hagebord, anneks og lysthus. Du finner også belysning for gangsti, oppkjørsel og til garasjen. Dersom du ønsker litt fleksibilitet på belysning av blomsterbed, kan hagespyd være praktisk. Lampene står på spyd som settes i jorden og kan enkelt flyttes rundt. Ved belysning av litt større områder er hagespotter et godt alternativ. Disse kan monteres enkeltvis eller settes i serie for å gi en jevn lysfordeling på de opplyse flatene.

Ved bruk av lyskastere kan du belyse større overflater utendørs. Disse kan lyse opp store statuer og trær, gjerne fra flere vinkler for ekstra fin effekt. Å bruke lyskasterne langs høye vegger, hekker eller gjerder vil bidra til mer innbydende stemning og sette et stilfullt uttrykk.

Godt arbeidslys er viktig enten du mekker på bilen, stabler ved eller jobber med hageprosjekter eller på huset etter at mørket ha trådt frem. Under arbeidslamper finner du belysning som egner seg godt for oppgaven. Disse lampene er i robust utførelse og gir kraftig belysning der du trenger det mest. De kan monteres som belysning i parkeringshus, lager, kjølerom, stall og verksted. Lampene er designet for å vare lenge i røffere forhold og er godt sikret mot gjennomtrenging av støv og fukt.