Utebelysning

Utebelysning kan være mer enn en vegglampe

Lysbutikken.no fører et stort utvalg utelamper, samt annen belysning for utendørs bruk. Her finner du taklamper, vegglamper og frittstående utelamper, samt et stort utvalg dekorbelysning som kan gjøre hagen mer livlig året rundt.

Veggmonterte utelamper er en enkel måte å belyse utemiljøet på. En diskret, lyssterk og funksjonell vegglampe kan bade veggene på huset i lys eller brukes til å lage spennende lyseffekter på utsiden av huset. Vi har også klassiske vegglamper på arm og veggskjold, som i tillegg til å gi lys kan fungere som et dekorativt blikkfang på veggen.

Frittstående utelamper er en stor kategori hvor man finner blant annet lyktestolper, pullerter og hagespotter. Denne typen lamper brukes til å belyse hagen og uteområdet forøvrig. Innkjørselen kan belyses med portstolper, bed og stier blir synlige om kvelden med blomsterstolper og pullerter. Lyktestolper er et blikkfang i seg selv.

Under frittstående utelamper finner du også nedfelte lamper, lamper med jordspyd og lyskastere. Disse er flotte til å belyse trær og busker. Nedfelte lamper kan også brukes i dammer og bassenger, så lenge de er laget for det.