Vegglamper

Vegglamper i stort utvalg

Her finner du vegglamper som dekker nesten ethvert behov. Vegglamper er perfekte til både allmennbelysning og effektbelysning. Vi har delt vegglamper inn i produktgrupper for at det skal være enklere for deg å finne lamper som passer hos deg.

Justerbare vegglamper er godt egnet som en del av allmenn belysning både i stuen og på gangen, gjerne plassert over en kommode eller et lite bord.

Vi har et stort utvalg vegglamper med leselys. Leselamper for montering på veggen er derfor delt inn i flere produktgrupper.

Lampetter er et lite utvalg lamper som ofte tilhører en serie hvor du også finner lysekroner eller taklamper i samme stil.

Mange vegglamper er leveres uten ledning eller bryter, men ment betjent med en felles veggfast bryter eller dimmer. Se spesifikasjon på hver enkelt lampe for mer informasjon.

Veggplafonder i flere ulike fasonger som gir et flott allmennlys. Selv om veggplafonder er utseendemessig de enkleste vegglampene, tar de seg kjempeflott ut i gang og trappehus. Dette nettopp på grunn av dens enkle form, samtidig som den gir et godt og behagelig lys.

Vegglamper på arm er velegnet over en arbeidsbenk eller for å belyse bilder. Flere lamper på rekke kan være flott over en kjøkkenbenk om du ikke har overskap. Flere av dem kan justeres for å styre lyset dit du trenger det.

For et røffere uttrykk eller ønske om en mer robust vegglampe, er det mange som velger utendørs vegglamper for bruk i gang eller bod. Vi har også utelamper med justerbar lysåpning som kan være tøffe som effektlys både ute og inne.

Vi har et utvalg spotter som egner seg for montering på vegg. Å benytte spotter i gir deg muligheter til å fremheve det du ønsker, samtidig som at hele rommet får litt mer liv. Merk at de aller fleste spottene er laget for montering med skjult elektrisk anlegg og leveres derfor uten ledning og bryter. Om du trenger å montere lampen med utenpåliggende ledning, se spesifikasjoner på hver enkelt lampe.