Stjerner

Ingenting sier jul like godt som en julestjerne. Vi har et bredt utvalg forskjellige produkter som kan gi trivelig dekorlys hele julen, både utendørs og innendørs. Her finner du vindusstjerner, metallstjerner, papirstjerner og bordstjerner.

I tillegg til julestjerner har vi også oppheng for julestjerner og lysgardiner. For å sikre levering innen julaften anbefaler vi at bestilling legges inn på våre sider innen 10. desember.

Stjerner i metall

Klassiske og moderne julestjerner i metall.

Papirstjerner med oppheng

Dette er klassiske og enkle dekorasjoner med papirstjerne og oppheng. Dersom du har oppheng og ønsker å bytte stjerne, se utvalg av papirstjerner uten oppheng.

Stjerne på bordfot

Julestjerner på bordfot er et flott alternativ til stjerner med oppheng. Disse kan plasseres på en skjenk, støttebord eller andre passende steder i huset, så vel som i vinduskarmen.

Stjerner i tre

Her finnes malte og naturfargede julestjerner hvor hovedmaterialet er i treverk.

Papirstjerner uten oppheng

Her finnes stjerner uten oppheng slik at du kan benytte et du har fra før, eller velge eget oppheng du synes passer best med din papirstjerne.

Stjerne utendørs

Stjerner utendørs kan sette en ekstra spiss på julebelysningen, eller fungere flott som juledekor i hagen og terrassen på egen hånd.

Stjerne i akryl

Stjerner i akryl er finnes i flere fasonger og med en eller flere lyskilder. Noen er formet som snøfnugg og gir en illusjon av å være laget av is. Andre varianter kan være i helt klar akryl og gir en fin flott siluett av lys.

Oppheng til julestjerner

Oppheng som passer alle papirstjerner i vårt sortiment. Miks og match med oppheng og stjerner etter eget ønske.

Stjernegardiner

Stjernegardiner er mest brukt til jul, men kan gjøre seg fint hele året. De kan henges sammen med gardiner, i en døråpning, eller som veggdekor, for eksempel på et barnerom. Det er bare fantasien som setter grenser! Se utvalget her.