Belysning på kontoret / hjemmekontoret

Kontoret er et sted for produktivitet og effektivitet, enten det er på jobb, i et kontorlandskap eller ditt eget hjemmekontor eller hobbyverksted. Her er optimal belysning vesentlig for et aktivt og godt arbeidsmiljø.

Kontorarbeid innebærer ofte mye skjermtid. Enten du skal innrede et koselig hjemmekontor, gamingrom, hobbyrom eller kommersielle kontormiljøer, er belysningen av arbeidsstedet viktig. Kontorbelysningen skal være funksjonell og praktisk samt bidra til å opprettholde din produktivitet og oppmerksomhet uten å føles belastende. Selve rommet bør være godt opplyst, særlig dersom tilgang på naturlig lys er begrenset.

Godt leselys er essensielt der du gjør papirarbeid, tar notater og leser. For å skape et godt arbeidsmiljø rundt deg bør rommet lyssettes på flere måter i tillegg til bare leselyset. Godt taklys, indirekte belysning som spres over større flater som vegger og tak, samt tilleggsbelysning for deler av innredningen som funksjonelle kontorverktøy, bokhyller og arkivskap kan bidra til å holde fokuset oppe.

I de fleste tilfeller vil PC-arbeid og skjermtid være en sentral del av kontorarbeidet. Dataskjermer lyser opp i seg selv, noe som over tid skaper trøtthet og føles slitsomt for øynene. Riktig lyssetting rundt arbeidsstasjonen vil hjelpe deg til å holde deg våken og ikke minst spare øynene for unødvendig og ubehagelig belastning. 

I større kontorlandskap finnes gjerne cellekontorer, gangsoner, sosiale arealer, møterom og stillerom. Hoveddelen av kontorarbeid er synsrelatert og knyttet til mellommenneskelig kommunikasjon, i tillegg til lese- og skriveoppgaver som igjen innebærer mye bruk av datamaskiner.

Skrivebordslamper

Her finner du skrivebordslamper som gir deg godt leselys. 

Gulvlamper med godt leselys

Vi har et stort utvalg gulvlamper som gir godt leselys. Alt fra klassiske gulvlamper til en mer moderne stil.

Downlighs

Her finnes et stort utvalg downlights i ulike lysstyrker og utførelser som kan passe ditt behov.

Pendellamper

Vi har et stort utvalg pendler hvor du kan finne noe som passer de fleste kontormiljøer, enten det er hjemmekontor eller i større miljøer.

Panellys for systemhimling

Panellys egner seg godt i kontorlandsap og lignende med nedfelt tak/systemhimling.

Service & Garanti

Når du handler hos Lysbutikken.no, er du garantert den beste service og garanti.

Det gis full garanti og reklamasjonsrett etter kjøpsloven for alle elektriske produkter. Det er minimum 2 års garanti på alle lamper. For gjenstander som er ment å vare vesentlig lenger, er reklamasjonsfristen 5 år. 

Så lenge det kan skaffes, tilbyr vi også reservedeler til eldre lamper.