Meny
Meny

Taklamper

Stort utvalg taklamper

Her finner du et stort utvalg lamper som monteres opp mot taket. Vi har delt opp utvalget slik at det blir raskere for deg å finne det du ønsker deg.

Takbeslag er utseendemessig de enkleste taklampene. Populært da det er både enkel og effektiv belysning. Finnes i et stort utvalg både med integrert LED og for tradisjonelle lyspærer.

Taklamper er ment å gi et større bidrag til interiøret enn takbeslagene. Her kan du finne lamper i spennende farger som kompletterer ditt interiør. Mange av lampene er en del av en lampeserie, slik at du kan velge taklamper og andre lamper i samme stil. Både takbeslag og taklamper finnes i alle prisklasser.

Takarmatur er de lampene som ligner på gamle lysrørarmaturer. Passer målene kan du spare deg for å sparkle og male taket når du bytter lampe.

Taklamper med sensor tenner når sensoren registrerer bevegelse i rommet og slukker en liten stund etter at den ikke registrerer bevegelse lenger. Disse lampene er ideelle i rom der du bare trenger lys en liten stund mens du er der inne, for eksempel i en bod eller i en gang.

Alle nedhengte taklamper finner du under takpendel.

Alle taklamper med retningsbestemt lys finner du under spotlight.