Belysning til badstue

Riktig belysning til badstuen

Tips & råd

Hvordan belyse en badstue eller sauna

En badstue trenger godt lys, men det er kanskje enda viktigere å skape en avslappende atmosfære.

Når du skal velge lamper til badstuen er det viktig å tenke på de store temperatursvingningene. Ved å se etter lamper som kan takle store forandringer i temperatur, så vil du ha glede av lampene i mange år. I et slikt rom kan det være fornuftig å se på lamper i glass og porselen.

I tillegg bør du også være klar over hvor sårbart LED er i forhold til høyere temperaturer. LED liker ikke høye temperaturer, så det går ut over levetiden på lyskilden. Det trenger ikke bety så mye, da de fleste badstuer ikke er i bruk hele tiden.

Lamper med utskiftbare LED-pærer er å anbefale da en slik lyskilde naturligvis er lettere å skifte ved behov.


sauna-2

For både effektlys, stemning og bidrag til almennbelysning, kan det også monteres indirekte lys ved å benytte lys-striper.

Vi har spesialdesignet LED-Strip for bruk i badstue. Sauna Strip er siliconbeskyttet (IP65) og tåler å stå i områder med temperatur opp mot 85 grader. 

sauna-1

Service & Garanti

Når du handler hos Lysbutikken.no, er du garantert den beste service og garanti.

Det gis full garanti og reklamasjonsrett etter kjøpsloven for alle elektriske produkter. Det er minimum 2 års garanti på alle lamper. For gjenstander som er ment å vare vesentlig lenger, er reklamasjonsfristen 5 år. 

Så lenge det kan skaffes, tilbyr vi også reservedeler til eldre lamper.