Dekorlys utendørs

Solcelledrevet dekorlys

En solcelle lampe lader i dagslys og tenner når det blir mørkt. Lyser til det ladede batteriet går tomt eller lyset kommer tilbake.

Dekorasjonstrær

Dekorasjonstrær kan kobles til strøm, gå på batteri eller lades med solcellepanel. Se utvalget vårt her.

Lysslynger

Lysslynger kan henges på busker og trær. Du kan henge på vegg eller over terrassen. Vi har et stort utvalg som har mange ulike tilkoblinger.

Lanterner og lykter

Flotte lamper som skaper en hyggelig stemning. Enkle å flytte med seg etter behov.

Lystau

Vi har lystau i flere ulike lengder, og i forskjellige farger. Lystauene vil gjøre ditt utemiljø mye mer spennende. 

Dekorativ belysning for utendørs bruk

Utendørs dekorbelysning kan gjør hagen mer livlig, uansett årstid. Små lyspunkter rundt omkring blandt steiner og blomster, i bed, murer og trær gir hagen særpreg og skaper en hyggelig, lun stemning i utemiljøet.

Lysslynger, lysnett og lysgardiner lager mange små lyspunkter på et avgrenset område. Lysgardinene er stemningsskapende på murer og gjerner, mens lysnettene er fine å legge over en busk eller et tre. Lysslyngene har utallige bruksområder, for eksempel liggende innimellom blomstene i et bed eller grenene på et tre.

Festlenker er hengende lysdekorasjoner med noe ekstra. Her finner du lenker med fargede "pærer" eller annen pynt.

Flere av produktene er batteridrevne, og trenger ikke tilkobling til strøm for å lyse. Dette er oppgitt på produktene det gjelder.

Lanterner og solcellelamper er faste lysdekorasjoner som gir litt mer lys. Solcellelampene lader om dagen og gir dekorlys om natten. Lanternene er lykter med batteridrevne LED-lys. Under 'Lanterner' finnes også batteridrevne gravlys.


Ønsker du lignende produkter for innendørs bruk, finner du dem under innendørs dekorbelysning.