Innebelysning

Alt du trenger av innendørs belysning

Gulvlamper og bordlamper gir godt lys i et avgrenset område, og er fine som dekorative lamper eller leselys på skrivebord, i et sofahjørne eller ved en lenestol. Vegglamper har mange bruksområder, og kan gi god belysning i rommet, avhengig av modell og plassering. Kombinert med en taklampe er vegglamper en god løsning på god, gjennomført innebelysning.

Stil, farge og materiale er også viktig når man skal velge innelamper, slik at de passer med eksisterende interiør. Noen lamper er blikkfang i seg selv, mens andre er laget for å smelte inn i interiøret. Mulighetene er mange, og vi har delt lampene inn i kategorier og underkategorier slik at man lett kan finne riktig lampe.

Belysning har som oppgave å skape gode synsforhold og mulighet for økt aktivitet. Vi har et stort utvalg innelamper til de fleste rom og formål.

Taklamper finnes i mange forskjellige varianter, og avhengig av type taklampe kan man skape god allmennbelysning, retningsstyrt lys eller spennende effekter i rommet. God innebelysning er avhengig av gjennomtenkte løsninger i forhold til hva slags lys man trenger hvor, og taklampen er ofte et godt sted å begynne. Vi har også et stort utvalg downlights, som gir mer usynlige løsninger for god, jevn innebelysning.