Innebelysning

Lamper i stort utvalg

Innebelysning er en viktig del av å skape et komfortabelt, funksjonelt og estetisk tiltalende miljø innendørs.

Det kan hjelpe med å øke produktiviteten i arbeidsmiljøer, fremheve viktige designelementer i et hjem eller skape en atmosfære i et kommersielt lokale.

Med et bredt utvalg av innebelysning å velge mellom, fra takpendler til taklamper og vegglamper, kan man skreddersy et lysdesign som passer perfekt til det unike området. Det kan hjelpe å skape en varm og innbydende atmosfære i et hjem, øke produktiviteten i et kontor eller fremheve viktige designelementer i et kommersielt lokale.

Innebelysning kan også hjelpe til å spare energi ved å bruke LED-lys eller andre energieffektive løsninger. Enten du ønsker å skape en rolig atmosfære i soverommet eller ønsker å fremheve vakre kunstverk i et galleri, kan vi hjelpe deg å skape et unikt og tiltalende miljø.


Bordlamper

En bordlampe kan både gi god belysning samtidig som den er et dekorativt element i interiøret. Her finner du lampen du ønsker enten det er en funksjonell leselampe eller en dekorativ lampe. Vi har et stort utvalg bordlamper som vil passe ditt lysbehov.

Taklamper

En taklampe kan være et flott bidrag til interiøret eller være diskret. En taklampe er uansett et godt valg for å gi deg riktig lys.

Takpendel

Hos oss finner du et veldig stort utvalg pendler i ulike stiler og farger. En takpendel er en hengende lampe, som gjør seg godt over et spisebord, salongbord eller over en kjøkkenøy.

Gulvlamper

Gulvlamper er en fleksibel og flott belysning. Få rommet til å virke større ved å belyse mørke kroker. En gulvlampe kan enkelt flyttes på om du trenger litt ekstra lys for håndarbeid eller lesing. En tøff stålampe et et flott komplement både med tanke på lys og interiør.

Vegglamper

Vegglamper for både allmennlys og som leselamper finner du her. 

Maleribelysning

En enkel måte å få lyssatt bilder og malerier.  

Lysekrone

En lysekrone kan sette prikken over i'en på interiøret. 

Vinduspendler

Vinduspendler leveres med lang ledning, bryter og stikk. 

Lamper med USB-utgang

Disse lampene kommer med USB-utgang for opplading av mobil eller nettbrett. 

  Sirkelpendel

  Sirkelpendler kombinerer det moderne og minimalistiske med mye lys og en følelse av luksus.

   Forgreningspendel

   Forgreningspendler strekker seg ut fra et samlet festepunkt i taket og gir gode muligheter for personlig tilpassing.

   Vertikal takpendel

   En vertikal pendel har ett enkelt oppheng og flere lyspunkter fordelt nedover for god lysfordeling.

   Lupelamper

   Lupelamper er lamper med fortørrelsesglass og integrert belysning. Passer utmerket til lesing og håndarbeid.

   Skrivebordslamper

   Skrivebordslamper er velegnet for arbeid og lesing, med rettet lys for å konsentrere lyset der du trenger det mest.

   Skinnesystem

   Strømskinner gir deg en fleksibel måte belyse rom på. Strømskinner kan skjøtes sammen til ønsket lengde, også i vinkel om du ønsker det. 

   Downlights

   Vi har downlights til de fleste bruksområder. 

   Klemlampe

   En klemlampe / klypelampe kan med et enkelt grep festes på sengegavlen eller på en bokhylle.

   LED-strips

   Betegnelsen LED Strips benyttes om remser med mange LED plassert etter hverandre. Mange leveres med tape på baksiden for enkel montering. LED Strips leveres i ulike farger og lysstyrker både for innendørs og utendørs bruk. Selve LED Stripen bør monteres skjult bak listverk eller lignende, slik at kun lyseffekten er synlig.

   Batteridrevne lamper

   Dette er lamper som er ideelle på steder du ikke har stikkontakt tilgjengelig. Noen av variantene kan lades opp med medfølgende lader eller ladestasjon. Andre varianter går på utskiftbare batteri.

   Leselamper

   Om du tegner, maler, strikker eller leser en god bok er dette lamper som dir deg lyset du trenger.

   Lamper til baderom

   Alle lamper som skal brukes på badet må være godkjent for bruk i våtrom.

   Skyline

   SkyLine gir deg muligheten til enkelt å konstruere fleksible og minimalistiske belysningssystemer ved kun noen få grep. Kan monteres fra vegg til vegg, tak til vegg og tak til gulv. 

   Justerbare taklamper

   Justerbare taklamper er veldig fleksible lamper, hvor du kan rette lyset i ønsket retning.

   Dekorlys innendørs

   Innendørs lysdekorasjoner er like fine til hverdag som til fest. Dekorlys kan være flotte blikkfang hele året, både som ren pynt og til å markere ting man vil vise frem.

   HH Lux

   HH Lux lager ekskusive lamper i granitt. Her finner du også unike lamper med skjerm i skifer.

   Segula lyspære

   Segula er en unik serie lyskilder hvor lyset i glassets åpning gir en flott effekt.

   NYHET

   Spotlight

   En spotlight kan ofte monteres både i tak og på vegg.

   Just Play

   Med dette systemet kan du sette sammen et unikt produkt, lett som en lek.

   Nattlamper

   Nattlamper og nattlys er spesielt designet for å lyse opp konturene i soverom, trapper og korridorer i de mørke timer. Passer også godt på barnerom.

   Barnerom

   Her finner du lamper spesielt egnet til barnerom med morsomme farger og figurer. 

   Sengelamper

   Her finner du lamper som er spesielt egnet til belysning i nærheten av seng for å få best mulig leselys. 

   Benk og møbelbelysning

   Benk- og skapbelysning inneholder belysning til kjøkkenskap, overskap og andre møbler hvor det kan egne seg å montere en lampe. Her finnes utenpåliggende lys med god spredning, og innfelte lamper med minimal dybde.

    Innfelte vegglamper / Trappebelysning

    Vi har flere typer trappebelysning som benytter LED. Noen gir mye lys, mens andre er dekorative markeringslys.

     Taklamper med sensor

     Taklamper med sensor tenner når sensoren registrerer bevegelse i rommet og slukker en liten stund etter at den ikke registrerer bevegelse lenger.

       Pendelskinne

       Pendelskinne finnes i mange ulike former og egner seg ofte svært godt over spisebord. De kommer i mange ulike former og lengder.

         Badstulamper

         I denne kategorien finner du lamper som er godkjent for bruk i badstu. De fleste lampene benytter vanlige pærer. Badstulampene kan dimmes ved bruk av ekstern dimmer, såfremt dimbare pærer benyttes.

          Figurative bordlamper

          Her viser vi frem både morsomme, originale og vakre lamper. Noe for enhver smak.

           Alt du trenger av innendørs belysning

           Vi har et stort utvalg bordlamper, både som interiørlamper og leselamper. Bordlamper og gulvlamper gir godt lys i et avgrenset område, og er fine som dekorative lamper eller leselys, i et sofahjørne eller ved en lenestol. Vegglamper har mange bruksområder, og kan gi god belysning i rommet, avhengig av modell og plassering. Kombinert med en taklampe er vegglamper en god løsning på god, gjennomført innebelysning.

           Stil, farge og materiale er også viktig når man skal velge innelamper, slik at de passer med eksisterende interiør. Noen lamper er blikkfang i seg selv, mens andre er laget for å smelte inn i interiøret. Mulighetene er mange, og vi har delt lampene inn i kategorier og underkategorier slik at man lett kan finne riktig lampe.

           Belysning har som oppgave å skape gode synsforhold og mulighet for økt aktivitet. Vi har et stort utvalg innelamper til de fleste rom og formål.

           Taklamper finnes i mange forskjellige varianter, og avhengig av type taklampe kan man skape god allmennbelysning, retningsstyrt lys eller spennende effekter i rommet. God innebelysning er avhengig av gjennomtenkte løsninger i forhold til hva slags lys man trenger hvor, og taklampen er ofte et godt sted å begynne. Vi har også et stort utvalg downlights, som gir mer usynlige løsninger for god, jevn innebelysning.