Innebelysning

Baderomslamper

Baderom har egne krav i forhold til beskyttelsesgrad (IP) mot vann. Her finner du lamper som er godkjent for montering på bad.

Badstulamper

I kategorien badstulamper finner du lamper som er spesialtilpasset badstumiljø.

Smarte lamper

Praktiske lamper med sensor, oppladbare batterlamper, sengelamper med USB-utgang for lading av mobilen, nattlamper med timer, og lignende.

Barneromslamper

Barnevennlige og robuste lamper som egner seg godt på barneværelset.

Dekorlys

Dekorlys skaper kosestemning både ute og inne. Se vårt store utvalg her.

Leselamper

Trenger du leselys? Se vårt store utvalg av leselamper her.

Nattlamper

Nattlamper er veldig praktiske å ha når du ikke ønsker å skru på taklampen om natten. Nattlamper finnes i flere ulike typer og funksjoner.

SkyLine

Fremtidens belysning er her. SkyLine er en stilfull og praktisk måte å belyse ditt hjem på.

Sengelamper

Leselamper til soverommet finner du her.

Klemlamper

Klemlamper er veldig praktiske lamper. Festes på bordplate, hylle eller sengegavl.

Batteridrevne lamper

Dette er lamper som er ideelle på steder du ikke har stikkontakt tilgjengelig.

Møbelbelysning

Innfelt eller utenpåliggende møbelbelysning som passer fint i glasskap, kjøkkenbenker og lignende.

Alt du trenger av innendørs belysning

Gulvlamper og bordlamper gir godt lys i et avgrenset område, og er fine som dekorative lamper eller leselys på skrivebord, i et sofahjørne eller ved en lenestol. Vegglamper har mange bruksområder, og kan gi god belysning i rommet, avhengig av modell og plassering. Kombinert med en taklampe er vegglamper en god løsning på god, gjennomført innebelysning.

Stil, farge og materiale er også viktig når man skal velge innelamper, slik at de passer med eksisterende interiør. Noen lamper er blikkfang i seg selv, mens andre er laget for å smelte inn i interiøret. Mulighetene er mange, og vi har delt lampene inn i kategorier og underkategorier slik at man lett kan finne riktig lampe.

Belysning har som oppgave å skape gode synsforhold og mulighet for økt aktivitet. Vi har et stort utvalg innelamper til de fleste rom og formål.

Taklamper finnes i mange forskjellige varianter, og avhengig av type taklampe kan man skape god allmennbelysning, retningsstyrt lys eller spennende effekter i rommet. God innebelysning er avhengig av gjennomtenkte løsninger i forhold til hva slags lys man trenger hvor, og taklampen er ofte et godt sted å begynne. Vi har også et stort utvalg downlights, som gir mer usynlige løsninger for god, jevn innebelysning.