Dekorlys system - Utvidbare dekorlyssystemer

Utendørs dekorbelysning er mye mer enn bare julelys.

Flott til å fremheve detaljer på huset du ønsker å få frem bedre, eller til å lyse opp blomsterbed, busker, steiner og trær. Her finner du alt fra små, enkle systemer og helt opp til profesjonelle systemer.

Alle enkeltkomponenter innenfor samme system er sammenkoblbare, slik at du står fritt til å belyse hva du vil, på hvilken måte du vil, og med hvilke produkter du vil.

dekorlys-system-kat

System LED

Et holdbart og kraftig system med 50000 timers levetid. Sortimentet inneholder flere store produkter med mange forskjellige lysfarger, som kombinert med effekten og levetiden gjør systemet perfekt for store, langvarige lysdekorasjoner til utendørs bruk.

ANBEFALT

System 24

Et system med bredt utvalg av varer, perfekt for huseieren som vil gjøre mer ut av lysdekorasjonene. Systemet bruker gummi-isolerte kabler av høy kvalitet, som i kombinasjon med LED- og lavvoltsteknologi skaper et holdbart, sikkert og energibesparende system.

Connecta

Connecta er et fleksibelt lysslyngesystem i høy kvalitet. Det passer godt for bruk både i det private og offentlige miljø. Bygg din Connecta med startkabel, valgfri slynge og passende lyskilder. Connecta skiller seg ut ved at du står helt fritt til å velge lamper og lyskilder til slyngen. Forleng med flere slynger etter eget ønske.

System Expo

System Expo henvender seg til den bredeste kundegruppen og er et brukervennlig system av høy kvalitet. Den originale System Expo er en av de mest kjente og anerkjente systemer på markedet med et bredt spekter av produkter for de fleste typer dekorasjoner. Når du vil ha et enkelt system for utsmykning av hjem og hage, velger du System Expo.

BESTSELGER

System Decor

Et lett og anvendelig basissystem med LED-pærer og lavt energiforbruk. Systemet fungerer vel så godt inne som ute, og er perfekt for enkle lysdekorasjoner. Systemet bruker tynne kabler som er lette å skjule, og lysstyrken justeres enkelt med dimmeren.

Garden 24

Garden 24 er et enkelt og utvidbart plug-and-play-system fra Markslöjd. Systemet er ideelt for bruk i hage og platting med enkle løsninger og store utvidelsesmuligheter, helt uten bruk av elektriker.
Her finnes systemer for hagelamper, spotter, lysslynger og nedfellbare lamper som enkelt kan utvides ved å koble flere sammen.