Meny
Meny

Dekorlys system

Utvidbare dekorlyssystemer

Utendørs dekorbelysning er mye mer enn bare julelys.

Flott til å fremheve detaljer på huset du ønsker å få frem bedre, eller til å lyse opp blomsterbed, busker, steiner og trær. Her finner du alt fra små, enkle systemer og helt opp til profesjonelle systemer.

Alle enkeltkomponenter innenfor samme system er sammenkoblbare, slik at du står fritt til å belyse hva du vil, på hvilken måte du vil, og med hvilke produkter du vil.

Utvidbare dekorlyssystemer

System Decor

Et lett og anvendelig basissystem med LED-pærer og lavt energiforbruk. Systemet fungerer vel så godt inne som ute, og er perfekt for enkle lysdekorasjoner. Systemet bruker tynne kabler som er lette å skjule, og lysstyrken justeres enkelt med dimmeren.
Se System Decor fra Star Trading.


System Expo

System Expo henvender seg til den bredeste kundegruppen og er et brukervennlig system av høy kvalitet. Den originale System Expo er en av de mest kjente og anerkjente systemer på markedet med et bredt spekter av produkter for de fleste typer dekorasjoner. Når du vil ha et enkelt system for utsmykning av hjem og hage, velger du System Expo.
Se System Expo fra Star Trading.


System LED

Et holdbart og kraftig system med 50000 timers levetid. Sortimentet inneholder flere store produkter med mange forskjellige lysfarger, som kombinert med effekten og levetiden gjør systemet perfekt for store, langvarige lysdekorasjoner til utendørs bruk.
Se System LED fra Star Trading.