Meny
Meny

Bordlamper

Bordlamper

Bordlamper i stort utvalg

Bordlamper gir godt lys i et begrenset område. De kan fungere både som dekorative lamper, som arbeidslamper og leselys. Vi har et stort utvalg bordlamper i forskjellige stiler og med forskjellige funksjoner.

Under bordlamper for allmennbelysning har vi bordlamper som gir fint lys ut til alle sider. Vi har lamper i forskjellige stiler. Noen av de mer klassiske bordlampene kommer med et utvalg tekstilskjermer man kan velge mellom, og har et mer tradisjonelt uttrykk. Der skjerm ikke medfølger finner du anbefalte lampeskjermer som tilbehør.

Bordlamper i metall har ofte et renere og mer futurisktisk design, og ofte mindre diameter på skjermen slik at de egner seg spesielt godt i vindusposten eller på mindre hyller. Felles for lampene er at de gir en god lysfordeling.

Bordlamper med leselys retter lyset mot en flate, slik at man får lyset der man trenger det mest. Om det er trangt på skrivebordet, kan du også se lamper med bordfeste som har samme funksjon, men festes i bordplaten.

I produktgruppen bordfot for dekorpære finner du et utvalg bordlamper som er ment benyttet med en dekorativ pære. Disse lampene har ikke feste for lampeskjerm.

Bordlamper er også godt egnet på nattbordet eller i vindusposten. Flere lyspunkter i rommet gir en hyggelig atmosfære.