Strømskinner - Fleksibelt og utvidbart

Strømskinner gir deg en fleksibel måte belyse rom på. Strømskinner kan skjøtes sammen til ønsket lengde, også i vinkel om du ønsker det. På skinnesystemet kan du koble til valgfritt antall lamper. Du kan benytte skinnene til spotter eller til nedpendlede lamper. Om du ommøblerer eller ønsker mer lys, er det enkelt å flytte lampene, eller supplere med flere.

Tips: Alle strømskinner kan enkelt skjøtes eller kappes til ønsket lengde.

For å feste takpendler i strømskinnene benyttes pendeladapter som du finner som tilbehør på både Vox, Link og Global. Pendelen bør veie mindre enn 2 kg og benytte E27, E14, G9 eller GU10 lyspære. Da er du sikker på at lampen kan festes i skinnen. Er du i tvil hjelper vi deg gjerne.

Vox skinnesystem

Pen finish, rikelig med monteringsalternativer og gjennomtenkte løsninger. Dette er det mest fleksible skinnesystemet både ved planlegging og montering. 

Anbefalt

230V Designline skinnesystem (1T)

Designline skinnesystem fra Antidark. Skinnene selges i en og to meters lengder og kan enkelt skjøtes eller kappes til ønsket lengde.

Global Trac Pro 3T

Global Trac Pro (3-tenning) er det mest solgte trekretsbelysningssystemet i verden. Dette er skinnesystemet som oftest velges til bruk i butikker, kontorer og andre steder med stort lysbehov.

230V Global skinnesystem (1C)

Skinnene selges i en og to meters lengder og kan enkelt skjøtes eller kappes til ønsket lengde.

Spotter til dette systemet leveres av Belid.

Strømskinner er smart

Med strømskinner kan du plassere lampene der du har behov for lys. Flytt taklampen når du utvider spisebordet, eller heng opp en ekstra spot om du har kjøpt deg et nytt maleri som fortjener godt lys. Spotskinner er en fleksibelt, men med noen begrensninger som vi vil beskrive her. Alle strømskinner kan benyttes både til spotter eller til nedpendlede lamper. Ettersom det er et stort utvalg løsninger, er det mange valg å ta.

Vi anbefaler Vox 230V strømskinne

Når du velger 230V har du det rimeligste og mest fleksible systemet. Vi anbefaler Vox skinnesystem. Du kan benytte et stort utvalg pendler samt spotter for GU10.

Skinnesystemet er også enkelt å benytte for nedhengte lamper (pendler). Vi har et stort utvalg lamper som egner seg til skinnene. Om du er i tvil om lampen du ønsker passer til montering på skinne setter vi pris på om du tar kontakt med oss på telefon eller e-post.


Har du allerede et 12V skinnesystem? 

Vi anbefaler å bytte skinnesystemet til et 230V skinnesystem fremfor å bytte transformator og pærer i skinnesystemet du har. Mange elektroniske transformatorer beregnet på halogenlamper må ha en viss belastning og dersom belastningen er for liten gir ikke transformatoren strøm. Overgangen fra halogen til LED mefører derfor at du må bytte transformator i det gamle skinnesystemet ditt. Når du skal dimme dette er det utfordrende å finne transformator og pærer som fungerer optimalt sammen. LED-pærer på 230 volt kommer alltid med de nødvendige komponentene innebygget. Disse gjør om 230 volt til likestrøm med en spenning og en strømstyrke som er tilpasset selve LED-komponentene i lyspæren. Dermed er du garantert at det fungerer rent teknisk. Når det gjelder LED-pærer for lavere spenning er det i all hovedsak snakk om 12 volt. 

230v-vox-m4
230v-vox-m2