Strømskinner - Fleksibelt og utvidbart

Strømskinner er smart

Med strømskinner kan du plassere lampene der du har behov for lys. Flytt takpendelen når du utvider spisebordet, eller heng opp en ekstra spot om du har kjøpt deg et nytt maleri som fortjener godt lys.

Spotskinner er fleksibelt og enkelt å montere. Alle strømskinner kan benyttes både til spotter og til nedpendlede lamper.

Ettersom det er et stort utvalg løsninger, er det mange valg å ta.

Strømskinner gir deg en fleksibel måte belyse rom på. Strømskinner kan skjøtes sammen til ønsket lengde, også i vinkel om du ønsker det. På skinnesystemet kan du koble til valgfritt antall lamper. Du kan benytte skinnene til spotter eller til nedpendlede lamper. Om du ommøblerer eller ønsker mer lys, er det enkelt å flytte lampene, eller supplere med flere.

Tips: Alle strømskinner kan enkelt skjøtes eller kappes til ønsket lengde.

Vox skinnesystem

Dette er det mest fleksible skinnesystemet. 

Pen finish, rikelig med monteringsalternativer og gjennomtenkte løsninger. 

Finnes både for utenpåliggende og innfelt montering.

Kommer i sort og hvit. 

Skinnen kan også monteres nedhengt i wire. 

Designline skinnesystem

Designline skinnesystem fra Antidark. Skinnesystemet kan settes sammen uten at du trenger å tenke på retning vinkelen tar, da vinkler og t-skøter ikke er retningsbestemte.

Til Designline finnes også messingfargede spotter. 

Global skinnesystem

Skinnene selges i en og to meters lengder og kan enkelt skjøtes eller kappes til ønsket lengde. 

Spotter til dette systemet leveres av Belid.

Global Trac Pro (3-tenning)

Global Trac Pro (3-tenning) er det mest solgte trekretsbelysningssystemet i verden. Dette er skinnesystemet som oftest velges til bruk i butikker, kontorer og andre steder med stort lysbehov.

Finnes både for utenpåliggende og innfelt montering. Kommer i sort og hvit. 

Skinnen kan også monteres nedhengt i wire. 

Takpendel montert i strømskinne

For å feste takpendler i strømskinnene benyttes pendeladapter som du finner som tilbehør til alle systemene. Denne adapteren erstatter takkoppen som normalt medfølger på takpendler.

Når spisebordet utvides kan du enkelt flytte takpendelen eller sette inn en ekstra. Kombinasjonen med spotter og takpendler i samme stil gir god belysning og et moderne uttrykk.  

Enkelte takpendler har en transformator eller driver plassert i takkoppen, som da gjør at du ikke kan ta denne bort for å sette lampen i en strømskinne. 

For å være sikker på at takpendelen kan benyttes i skunnesystemet gjelder følgende: 

  • veier mindre enn 2 kg
  • benytter E27, E14, G9 eller GU10 lyspære
  • monteres uten wire eller spiralheis

Vi har et utvalg populære takpendler som er godt egnet her >> 

Dersom du er i tvil om du kan bruke ønsket lampe, ta kontakt med oss så vil vi raskt avklare dette. 

Vox strømskinne med takpendler

Valg av fargetemperatur på lyset

Til flere av skinnesystemene kan man velge mellom lamper med GU10 sokkel eller integrert LED. 

2700K & Colour Toning

Valg av fargetemperatur er avhengig av funksjonen til lyset og ikke minst smak og behag. 2700K er en standard varmhvit fargetemperatur som benyttes i all hovedsak til bolig.

Colour Toning teknologien gjør det mulig å oppnå en varmere glød fra lyset når det dimmes. Teknologien imiterer den klassiske glødelampen, som vi alle kjenner godt til.

Spotter - GU10

Lampene som har GU10-sokkel leveres uten lyspære. Lyspærene finnes i et stort utvalg, med valg på fargetemperatur, lysstyrke og spredningsvinkel.  Velg mellom standard lyskilder, som har en fargetemperatur på 2700K, eller Colour Toning lyskilder (Dim to warm), som endrer fargetemperatur ved dimming. 

Spotter - Integrert LED

Lampene som har integrert LED har fast lyskilde. Den integrerte lyskilden har en mye lengre levetid enn utskiftbare lyskilder og mer effektiv (lyssterk).

Fordelen med integrert LED, er at levetiden er vesentlig lengre (50.000t) enn utskiftbare lyskilder, og mye mer effektive (lyssterke). Velg fast fargetemperatur eller Colour Toning lyskilder (Dim to warm), som endrer fargetemperatur ved dimming. 

2700sample
DTWsample
230v-vox-m4
230v-vox-m2

Alternativ til skinnesystem

Expand er en lampeserie hvor du kan bygge på nærmest ubegrenset. Du kan sette flere lamper etter hverandre og du kan koble dem i vinkel. Passer både i taket og som vegglampe.