Meny
Meny

Strømskinner

Strømskinner - Fleksibelt og utvidbart

Vox skinnesystem
Vox skinnesystem

Vi anbefaler Vox skinnesystem. Pen finish, rikelig med monteringsalternativer og gjennomtenkte løsninger. Dette er det mest fleksible skinnesystemet både ved planlegging og montering. Lavtbyggende skinner som er velegnet for pendler.
+ Det mest fleksible systemet
+ Tilnærmet ubegrenset lengde
+ Enkel montering
+ Perfekt for pendel / nedhengte lamper
+ Enkelt å utvide
+ Kan montere selve skinnen nedpendlet med wire

Strømskinner 230V Global 3T
Global Trac Pro 3T

Global Trac Pro (3-tenning) er det mest solgte trekretsbelysningssystemet i verden. Dette er skinnesystemet som oftest velges til bruk i butikker, kontorer og andre steder med stort lysbehov. Lang erfaring og 100% kvalitetssikring sikrer problemfri drift. Diverse installasjonsalternativer er en del av systemet. Alle alternativer er raske og enkle å implementere og resulterer i kostnadsbesparelser.


Strømskinner gir deg en fleksibel måte belyse rom på. Strømskinner kan skjøtes sammen til ønsket lengde, også i vinkel om du ønsker det. På skinnesystemet kan du koble til valgfritt antall lamper. Du kan benytte skinnene til spotter eller til nedpendlede lamper. Om du ommøblerer eller ønsker mer lys, er det enkelt å flytte lampene, eller supplere med flere.

Vox skinnesystem er det mest fleksible. Spotter og tilbehør til Vox og Link skinnesystem kan benyttes om hverandre.

Tips: Alle strømskinner kan enkelt skjøtes eller kappes til ønsket lengde.

For å feste takpendler i strømskinnene benyttes pendeladapter som du finner som tilbehør på både Vox, Link og Global. Pendelen bør veie mindre enn 2 kg og benytte E27, E14, G9 eller GU10 lyspære. Da er du sikker på at lampen kan festes i skinnen. Er du i tvil hjelper vi deg gjerne.


Strømskinner er smart

Med strømskinner kan du plassere lampene der du har behov for lys. Flytt taklampen når du utvider spisebordet, eller heng opp en ekstra spot om du har kjøpt deg et nytt maleri som fortjener godt lys. Spotskinner er en fleksibelt, men med noen begrensninger som vi vil beskrive her. Alle strømskinner kan benyttes både til spotter eller til nedpendlede lamper. Ettersom det er et stort utvalg løsninger, er det mange valg å ta.

Vi anbefaler Vox 230V strømskinne

Når du velger 230V har du det rimeligste og mest fleksible systemet. Vi anbefaler Vox skinnesystem. Du kan benytte et stort utvalg pendler samt spotter for GU10.

Skinnesystemet er også enkelt å benytte for nedhengte lamper (pendler). Vi har et stort utvalg lamper som egner seg til skinnene. Om du er i tvil om lampen du ønsker passer til montering på skinne setter vi pris på om du tar kontakt med oss på telefon eller e-post.

Overgangen fra halogen til LED er også en ting å tenke på når du velger skinnesystem. LED-pærer på 230 volt kommer alltid med de nødvendige komponentene innebygget. Disse gjør om 230 volt til likestrøm med en spenning og en strømstyrke som er tilpasset selve LED-komponentene i lyspæren. Dermed er du garantert at det fungerer rent teknisk. Når det gjelder LED-pærer for lavere spenning er det i all hovedsak snakk om 12 volt. Mange elektroniske transformatorer beregnet på halogenlamper må ha en viss belastning og dersom belastningen er for liten gir ikke transformatoren strøm.

StrømskinneStrømskinne