Meny
Meny

Informasjon Betaling


VISA / Mastercard

Lysbutikken har avtale med BBS Netaxept, for å sikre deg som kunde en sikker og enkel netthandel.

Etter valgt betalingsmåte Visa/Mastercard, og orderen er bekreftet, vil videre betaling foregå over en sikker forbindelse mot BBS Netaxept. Alle persondata og kortopplysninger overføres kryptert, og vil ikke være tilgjengelig for vår nettbutikk eller andre utenforstående. BBS Netaxept garanterer for sikkerheten til dine data.

Kjøpssummen reserveres hos BBS Netaxept, og overføres til Lysbutikken først når din ordre er sendt fra vårt lager.

Avhengig av din bankforbindelse kan det være at sikkerhetskode eller bank-ID må oppgis under betaling. Enkelte kort utstedt av utenlandske aktører, vil av sikkerhetsgrunner ikke bli godkjent.

 

 

AfterPay

AfterPay Faktura

Vi tilbyr AfterPay Faktura i samarbeid med Arvato Finance AS. Betalingsfristen er 14 dager og faktura sendes på e-post. Hvis du velger å betale med AfterPay Faktura vil det påløpe et gebyr på Kr 19.

For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet. På bakgrunn av kredittsjekken vil det genereres gjenpartsbrev. Ved forsinket betaling vil det bli sendt inkassovarsel og lovbestemte gebyrer kan påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe.

Faktura sendes pr. e-post.

 

AfterPay

AfterPay Konto/Delbetaling

Med AfterPay konto/delbetaling har du mulighet til å dele opp betalingen. Du kan enten velge delbetaling i nettbutikken der dette er et valg, eller du kan velge å dele opp en faktura som du har mottatt på e-post.

For mer informasjon kan du trykke her (ekstern lenke som åpnes i nytt vindu).

 

Forhåndsbetaling

Dersom annen betalingsform av en eller annen grunn ikke kan benyttes, tilbyr vi forhåndsbetaling direkte til Lysbutikkens konto.
Dette må avtales særskilt mellom deg og Lysbutikken.

 

Tilbakebetaling

Vi vil alltid tilbakeføre tilgodehavende snarest, og senest innen to uker etter at varer er mottatt i retur hos oss. Dette gjelder både i henhold til avtalte refusjoner og i forbindelse med angrerett. Du vil alltid få en e-post når angret ordre er behandlet med en bekreftelse på at tilgodehavende er kreditert.

Vi vil alltid tilbakebetale på samme måte som ordre er betalt. Har du betalt med kort, vil tilgodehavende tilbakeføres til kortet som ble benyttet ved kjøp.

Dersom ordre avbestilles før den er sendt fra oss, vil reservasjonen på ditt kort slettes. I slike tilfeller vil du ikke se at beløpet er trukket eller tilbakebetalt.