Kort

Betaling med kort skjer i henhold til gjeldende regler for online-betaling. Vi benytter Svea Bank AB sin PCI-DSS-sertifiserte kortbetalingsløsning. Pengene reserveres på din konto ved ordretidspunktet.

Alle transaksjoner sendes sikkert og kryptert via SSL (Secure Sockets Layer). Ingen kortnummer lagres. Vi benytter den seneste sikkerhetstandarden for betalinger på nett, 3D-Secure, en standard innført av Visa og MasterCard med formål å identifisere kortholder ved kjøp på internett.

Kjøpssummen reserveres og overføres til Lysbutikken først når din ordre er sendt fra vårt lager. Avhengig av din bankforbindelse kan det være at sikkerhetskode eller bank-ID må oppgis under betaling. Enkelte kort utstedt av utenlandske aktører, vil av sikkerhetsgrunner ikke bli godkjent.

Faktura

Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Bank AB, filial i Norge. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Det vil da bli foretatt en kredittsjekk. På bakgrunn av kredittsjekken vil det genereres gjenpartsbrev. Ved forsinket betaling vil det bli sendt inkassovarsel og lovbestemte gebyrer kan påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Alle fakturaer er overdratt til Svea Bank AB, filial i Norge, og er deres eiendom. Befriende betaling skal kun skje til Svea Bank AB, filial i Norge.

Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling påløper purregebyr iht. gjeldende satser, og forsinkelsesrente med den rentesats som er bestemt etter lov om renter ved forsinket betaling. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.


Delbetaling / Utsatt betaling

Gjennom vårt samarbeid med Svea Bank AB, filial i Norge kan du inngå en kontokredittavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du ved å krysse av for det kampanjealternativet som passer for deg. Alle rentekostnader og gebyrer fremkommer før du velger å bekrefte kjøpet. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall. For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli foretatt en kredittsjekk. Forutsetningen for å delbetale kjøpet er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Tilbakebetaling

Vi vil alltid tilbakeføre tilgodehavende snarest, og senest innen to uker etter at varer er mottatt i retur hos oss. Dette gjelder både i henhold til avtalte refusjoner og i forbindelse med angrerett. Du vil alltid få en e-post når angret ordre er behandlet med en bekreftelse på at tilgodehavende er kreditert.

Vi vil alltid tilbakebetale på samme måte som ordre er betalt. Har du betalt med kort, vil tilgodehavende tilbakeføres til kortet som ble benyttet ved kjøp.

Dersom ordre avbestilles før den er sendt fra oss, vil reservasjonen på ditt kort slettes. I slike tilfeller vil du ikke se at beløpet er trukket eller tilbakebetalt.