nets
afterpay
vipps
visa
mastercard

VISA / Mastercard / Vipps

Lysbutikken har avtale med Nets, for å sikre deg som kunde en sikker og enkel netthandel.

Nets er spesialist på digitale betalinger. De knytter banker, bedrifter og forbrukere sammen i et internasjonalt nettverk. De opererer i hele det nordiske markedet og leverer en rekke kort- og kontobaserte tjenester samt betalingsløsninger for varehandelen.

Etter valgt betalingsmåte Visa/Mastercard/Vipps, og orderen er bekreftet, vil videre betaling foregå over en sikker forbindelse mot Nets. Alle persondata og kortopplysninger overføres kryptert, og vil ikke være tilgjengelig for vår nettbutikk eller andre utenforstående. Nets garanterer for sikkerheten til dine data.

Kjøpssummen reserveres hos Nets, og overføres til Lysbutikken først når din ordre er sendt fra vårt lager.

Avhengig av din bankforbindelse kan det være at sikkerhetskode eller bank-ID må oppgis under betaling. Enkelte kort utstedt av utenlandske aktører, vil av sikkerhetsgrunner ikke bli godkjent.


Betal med faktura etter mottatte varer

Nets tilbyr også faktura gjennom AfterPay. Betalingsfristen er 14 dager for privatkunder og 30 dager for bedriftskunder. Faktura sendes per e-post. Ordren faktureres når varene sendes fra oss.

For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet. På bakgrunn av kredittsjekken vil det genereres gjenpartsbrev. Ved forsinket betaling vil det bli sendt inkassovarsel og lovbestemte gebyrer kan påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe.


Tilbakebetaling

Vi vil alltid tilbakeføre tilgodehavende snarest, og senest innen to uker etter at varer er mottatt i retur hos oss. Dette gjelder både i henhold til avtalte refusjoner og i forbindelse med angrerett. Du vil alltid få en e-post når angret ordre er behandlet med en bekreftelse på at tilgodehavende er kreditert.

Vi vil alltid tilbakebetale på samme måte som ordre er betalt. Har du betalt med kort, vil tilgodehavende tilbakeføres til kortet som ble benyttet ved kjøp.

Dersom ordre avbestilles før den er sendt fra oss, vil reservasjonen på ditt kort slettes. I slike tilfeller vil du ikke se at beløpet er trukket eller tilbakebetalt.