Meny
Meny

LED Lys

LED-strip og LED-moduler

LED-strip kan benyttes til lyssetting på steder som tidligere var vanskelig å få belyst. Med 12V-ledstip har du tilgang på et stort utvalg LED-strip som enkelt kan tilpasses ditt behov. De finnes som metervare og i pakninger av fem meter. Vi har LED-strip for bruk under kjøkkenbenken din for godt arbeidslys og LED-strip med RGB som gir deg mulighet til å styre fargene på lyset etter eget ønske.

Under LED-strip for 24V-DC har du tilgang på LED-strip som kan benyttes over lengre strekk og som lar seg enkelt dimme ved ønske om det. Ledstrip for 24V DC strømforsyning leveres i lengder på 10, 20 eller 30 meter. Til LED strip CC, uansett lengde (10m, 20m eller 30m) trenger man kun en strømforsyning. Det finnes mange LED-produkter på markedet, og vi har plukket ut noen av de beste produktene for deg.

LED Modul benyttes ofte som skiltbelysning - montert på innsiden. Modulene er enkle å montere med to skruer eller med tapen på baksiden. LED moduler leveres i ulike lysstyrker. Selve LED modulen bør monteres skjult, slik at kun lyseffekten er synlig. LED modulene selges i kjeder på 10-50 moduler.