Meny
Meny

Downlights

Downlights i stort utvalg

Velg downlights med eller uten integrert LED

Selv om du kan ha grunner til å velge downlight med utskiftbare lyskilder er det ingen tvil om at downlight med integrert LED er det man burde velge i de fleste tilfeller.

Vi har enkle downlights og ferdige kit. Om du skal ha downlight til bruk utendørs eller downlights for bad og våtrom, henviser vi til egne kategorier hvor vi har samlet downlight som er egnet til dette bruk.

Benytt filteret for lavtbyggende downlights om du skal lekte ned taket for downlights. Andre grunner til å velge lavtbyggende er å beholde mest mulig isolasjon over lyskassen med tanke på støyisolering mellom etasjer, eller isolasjon mot kaldloft. Øvrige LED downlights kan gi deg fordeler som for eksempel en mer inntrukket lyskilde, og derved gi mindre blending. Dette er valg du selv må gjøre, men rådfør deg gjerne med oss eller din elektriker.

Enkle spotter er ofte et godt alternativ til downlights da du beholder isolasjonen i taket, samt enklere å montere da du ikke kan komme i konflikt med bjelker i taket på ønsket plassering. Utenpåliggene lamper kan også gi belysningen litt mer personlig preg.

Downlights
Side:
  1. 1
  2. 2
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 40 av totalt 61
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 40 av totalt 61
per side
Desc