Meny
Meny

Downlights

Velg downlights med eller uten integrert LED

Selv om du kan ha grunner til å velge downlight med utskiftbare lyskilder er det ingen tvil om at downlight med integrert LED er det man burde velge i de fleste tilfeller.

Vi har samlet lavtbyggende downlights i en egen gruppe. Dette er lampene du skal ha om du skal lekte ned taket for downlights. Andre grunner til å velge dette er å beholde mest mulig isolasjon over lyskassen med tanke på støyisolering mellom etasjer, eller isolasjon mot kaldloft. Øvrige LED downlights kan gi deg fordeler som for eksempel en mer inntrukket lyskilde, og derved gi mindre blending. Dette er valg du selv må gjøre, men rådfør deg gjerne med oss eller din elektriker.

Vi har enkle downlights og ferdige kit. Om du skal ha downlight til bruk utendørs eller downlights for bad og våtrom, henviser vi til egne kategorier hvor vi har samlet downlight som er egnet til dette bruk.

Enkle spotter er ofte et godt alternativ til downlights da du beholder isolasjonen i taket, samt enklere å montere da du ikke kan komme i konflikt med bjelker i taket på ønsket plassering. Utenpåliggene lamper kan også gi belysningen litt mer personlig preg.