Norlys

Norlys har som målsetting å kunne dekke de fleste behov for utebelysning. 

Norlys er en norsk leverandør som tilbyr et stort utvalg av utebelysning. De er kjent for klassiske og tidløse lampemodeller, og har stabilitet i sortimentet, slik at erstatning og supplering av utelamper skal være enkelt for kundene. Norlys leveres utelamper av høy kvalitet, med slitesterke materialer, som aluminium og polykarbonat.

Alle NORLYS produkter har MINIMUM 5 ÅRS GARANTI mot korrosjon.


Hos Lysbutikken.no finner du alle lamper fra Norlys

Norlys er Norges største produsent av utebelysning som er tilpasset nordiske forhold. Norlys utvider stadig sortimentet med nye, mer moderne modeller, og retter seg også mot mer funksjonelle utelamper, som innfelte lamper, spotlamper til nedgravning og hagespotter med jordspyd. Ellers inneholder sortimentet et stort utvalg vegglamper og lyktestolper, samt blomsterstolper, pullerter, portstolper, taklamper og pendler for utendørsbruk.Stadig flere modeller leveres også med integrert LED. Kontakt oss gjerne hvis det er ny lampe du ikke finner.

norlys_logo

Mange av utelampene fra Norlys er del av en serie, slik at man kan skape et utemiljø med lamper i en gjennomført stil. Både klassiske lamper, som London, og lamper i mer moderne stil, somStockholm, leveres i et stort utvalg modeller.

Tidligere leverte Norlys grønnpatinerte utelamper. Dette er en klassisk utførelse som ikke er like populæ lenger, og lampene er derfor tatt ut av sortiment. Lampene produseres fremdeles på bestilling. Ta kontakt med oss dersom du ønsker en grønnpatinert utelampe.

Vi kan også skaffe tilbehør og reservedeler til utelamper fra Norlys. Markfester, reserveglass og hjørnebraketter til vegglamper er tilgjengelig som tilbehør under mange av lampene. Ta kontakt med oss om du ikke finner det du leter etter!

Utebelysning for tøffe klimaforhold

Norlys har som målsetting å kunne dekke de fleste behov for utebelysning i hjem og hage samt enkelte områder innen prosjektbasert belysning.

Produksjonen skjer ved selskapets egen fabrikk på 15000m2. Her foregår alt fra stansing og metallbearbeiding, kromatisering / fosforisering / galvanisering og lakkering til montasje og forsendelse.

I mars 2012 åpnet Norlys et helautomatisert aluminiumsstøperi og egen modellavdeling hvor det utvikles egne stålverktøy for aluminiumsstøping.

Etterbehandling av aluminium foregår i en syv trinns prosess og alt lakkert stål blir fosforisert og brennlakkert.  ISO 9001 sertifisering sikrer jevn og høy kvalitet og produksjon som tilfredstiller de europeiske normene EN60598-1.

Datastyrte rense- og resirkuleringssystemer sikrer miljøet.  Norlys sin fabrikk er IATF 16949 sertifisert. Mars 2019 ble de også ISO 14001 sertifisert. 

Norlys AS har datterselskaper i Sverige, Polen og Frankrike og distributører i en rekke andre land. 

bryggge-stockholm
Wood-stockholm