Norlys

Norlys

Utelamper fra Norlys

Norlys har som målsetting å kunne dekke de fleste behov for utebelysning samt områder innen prosjektbasert belysning.

Norlys er en norsk leverandør som tilbyr et stort utvalg av utebelysning. De er kjent for klassiske og tidløse lampemodeller, og har stabilitet i sortimentet, slik at erstatning og supplering av utelamper skal være enkelt for kundene. Norlys leveres utelamper av høy kvalitet, med slitesterke materialer, som aluminium og polycarbonat.

Vi tilbyr hele vareutvalget fra Norlys

Du finner sortimentet fra Norlys i vår nettbutikk. Norlys utvider stadig sortimentet med nye, mer moderne modeller, og retter seg også mot mer funksjonelle utelamper, som innfelte lamper, spotlamper til nedgravning og hagespotter med jordspyd. Ellers inneholder sortimentet et stort utvalg vegglamper og lyktestolper, samt blomsterstolper, pullerter, portstolper, taklamper og pendler for utendørsbruk.Stadig flere modeller leveres også med integrert LED. Kontakt oss gjerne hvis det er ny lampe du ikke finner.

Mange av utelampene fra Norlys er del av en serie, slik at man kan skape et utemiljø med lamper i en gjennomført stil. Både klassiske lamper, som London, og lamper i mer moderne stil, som Stockholm, leveres i et stort utvalg modeller.

Tidligere leverte Norlys grønnpatinerte utelamper. Dette er en klassisk utførelse som ikke er like populæ lenger, og lampene er derfor tatt ut av sortiment. Lampene produseres fremdeles på bestilling. Ta kontakt med oss dersom du ønsker en grønnpatinert utelampe.

Vi kan også skaffe tilbehør og reservedeler til utelamper fra Norlys. Markfester, reserveglass og hjørnebraketter til vegglamper er tilgjengelig som tilbehør under mange av lampene. Ta kontakt med oss om du ikke finner det du leter etter!