Kjøpshjelp

Vi i Lysbutikken.no tilbyr kjøpshjelp på e-post og telefon. Dersom det er spørsmål om produkter som ikke fremkommer på våre sider, vil vi hjelpe deg. Savner du et produkt fra en produsent kan du høre med oss. Vi tilstreber å føre så mye som mulig fra våre leverandører, men det er dessverre ikke alle produkter som går gjennom vår kvalitetskontroll. Lampen du søker, men ikke finner, kan være en nyhet vi ikke har rukket å publisere, men allikevel kan skaffe. Vi har dessverre ikke kapasitet til å hjelpe med lysplanlegging, men vi hjelper gjerne på telefon med generelle råd i forkant av planlegging. Vi kan også tipse om hvilke produkter vi anser som best egnet i de ulike miljøene og bruksområdene.

Tilbehør og reservedeler

Ved skade på produkt, på grunn av transport eller produksjonsfeil, vennligst ta kontakt med oss snarest på telefon 67217950 eller e-post: kontaktlb@lysbutikken.no

Der tilleggsprodukter er nødvendig er dette spesifisert på hver enkelt lampe. Tilleggsprodukter finnes normalt nederst på siden under aktuell lampe, og skal være beskrevet i lampens beskrivelse. Valgfritt tilbehør, som eksempelvis hjørnebeslag til en utendørs vegglampe, finnes også samme sted. Om du trenger reserveglass eller andre deler til en lampe, og ikke finner dette nederst på aktuell side, ta kontakt med oss og vi skal forsøke å være behjelpelig så lenge vi fører lamper fra samme produsent. Der det ikke er spesifisert at lyskilde (lyspære/lysrør/kompaktlysrør/etc) medfølger, må dette kjøpes i tillegg. Om du ønsker å kjøpe dette sammen med lampen, kan du følge en link til korrekt sokkel inne på produktet. Ta gjerne kontakt med oss ved spørsmål til dette.

30 dagers åpent kjøp

Hos Lysbutikken.no tilbyr vi 30 dagers åpent kjøp fra du mottar varen. Les mer om angrerett her.

Råd og veiledning

På våre sider finner du flere gode råd og tips når du skal velge belysning. Du finner også veiledninger for innstallasjon når lampen krever spesielle forutsettninger eller tilleggsutstyr. Ta også gjerne kontakt med oss på mail eller telefon.

Produktkunnskap

Vi jobber tett sammen med produsentene for å holde vår kompetanse, og vår nettbutikk, oppdatert og korrekt. Vi åpnet nettbutikken for salg av belysning i 2005. Etter hvert som vi tilegner oss kunnskap om nye produkter, bruksområder og produsenter legges disse ut på våre sider.
Vi kjenner produktene vi selger.

Bredde i vareutvalget

Vi jobber kontinuerlig med å utvide utvalget, og hører gjerne fra deg dersom det er noe du savner i vårt utvalg. Kontakt oss gjerne dersom det er noe du ikke finner, eller om du har andre forslag til forbedring.

Vi er selvstendige og er ikke med i en kjede eller felles innkjøpsordning. Vi har fått et bredt utvalg fra flere gode produsenter og jobber kontinuerlig med å utvide utvalget vårt. Ettersom vi bestiller fra produsenten etter hvert som vi får bestillinger fra våre kunder, kan vi presentere alle lampene fra produsentene uten at lageret vårt begrenser utvalget. På denne måten er det også opp til deg som kunde og ikke vår innkjøper å velge eller velge bort.

Sammen med produsentens logo vil du ofte finne link til produsentens hjemmeside. Dersom du hos produsenten finner lamper vi ennå ikke presenterer på våre sider, ta gjerne kontakt med oss for prisforespørsel.

Trygghet

Siden oppstarten i 2005, har vi sendt ut tusenvis av forsendelser med sårbart gods. Vi har gode rutiner på å pakke forsendelsen på en forsvarlig måte, og har derfor minimalt med skader. Om allikevel skade skulle oppstå, kan du lese mer om hvordan du skal forholde deg i en slik situasjon.

Tilgjengelighet

Vi hører gjerne fra deg, både før og etter kjøp. Uansett om du ønsker hjelp til å finne riktig produkt, har spørsmål i forbindelse med montering eller trenger litt generelle råd hjelper vi deg gjerne. Telefonen er betjent innenfor våre åpningstider. Alle e-poster vil besvares innen en virkedag. Om henvendelsen krever at vi trenger mer tid til å besvare henvendelsen, vil du alltid få en bekreftelse på at vi har mottatt forespørselen og en estimert tid på når avklaring kan forventes.
Telefonnummer og annen kontaktinformasjon finner du her.