Leselamper

Vegglamper, gulvlamper og bordlamper som gir godt leselys

Om du tegner, maler, strikker eller leser en god bok er dette lamper som dir deg lyset du trenger. Det er nødvendig med en lampe som gir tilstrekkelig lys og som er rettet dit man trenger lyset, samtidig som blending unngås.

Her finner du leselamper som dekker nesten ethvert behov. I produktgruppen leselamper på vegg finner du et stort utvalg lampetyper for montering på veggen.

En gulvlampe med leselys er også praktisk da den kan enkelt kan flyttes fra godstolen til spisebordet om du trenger mer lys der for en kortere tid.

Leselamper er også godt egnet til håndarbeid.

Om leselampe eller arbeidslampe tenker man ofte på en klassisk skrivebordslampe. Om du trenger et lys du kan flytte med deg når du tar frem symaskinen eller tegnesaker, kan det være praktisk med en lampe som er liten og enkel å flytte på. Lamper med klemfeste krever noe du kan klype den fast i for å få godt utbytte av denne som arbeidslys, og har du det er dette et godt og rimelig valg. Disse lampene kan for eksempel festes på stammen til en gulvlampe, om du ønsker et dedikert leselys på lampen du har.