Dekorlys innendørs

Lysslynger

Bruk av dekorative lysslynger er en flott måte å pynte til både hverdag og fest. Lyslenkene kan være flotte blikkfang hele året, som julebelysning, på festbordet og hageselskap, eller som ren pynt til å markere ting man vil vise frem.

Hengende dekorasjoner

Hengende dekorasjonsbelysning er fine til å sette en ekstra spiss på interiøret. Dette er stemningsbelysning som enkelt kan henges i vinduskarmen, på veggen eller over bordet.

Borddekorasjoner

Borddekorasjoner med lys skaper en lun og koselig stemning. Her finnes forskjellig dekorbelysning som enkelt kan plasseres på bord, i vinduskarmer og på hyller.

Vokslys og plastlys

Vokslys og plastlys er batteridrevne lys som er gode alternativer til levende lys da de er mer holdbare og ikke er brannfarlige. Lysene har ofte Flicker-funksjon som skaper en naturtro effekt.

Gulvstående dekorasjoner

Gulvdekorasjoner er større dekorgjenstander med lys. Disse tar ofte litt mer plass, og egner seg derfor på gulvet - i et hjørne, ved siden av et større møbel, og lignende.

Dekorasjonskvister

Dekorative kvister med lys som gjør innemiljøet mer livlig. Vi har både batteridrevne dekorasjoner og dekorasjoner med ledning.

Lykter med lys

Lykter med LED-stearinlys og kubbelys. Perfekt til terrassen, hagebordet, og på restaurantbord.

Markeringslys og dekorativ belysning

Innendørs lysdekorasjoner er like fine til hverdag som til fest. Dekorlys kan være flotte blikkfang hele året, både som ren pynt og til å markere ting man vil vise frem.

Festlenker er lysslynger i forskjellige lengder og størrelser som er pyntet med noe i tillegg til lys. Disse er fine som for eksempel borddekorasjoner til fest eller andre anledninger.


Dekorasjonskvister med lys kan også brukes som borddekorasjoner eller stå i en vase eller krukke på gulvet. De små, dekorative lysene gir en ekstra effekt til kvistene.

Elektriske vokslys og plastlys er en fordel da de ikke er brannfarlige, i motsetning til tradisjonelle stearinlys. Vi har et stort utvalg kubbelys, telys og elektriske stearinlys, alle i mange forskjellige farger.


Mange av disse produktene er batteridrevne, slik at de kan plasseres der man ønsker uten å tenke på strømtilførsel.