Meny
Meny

Frittstående utelamper

Frittstående utelamper

Utelamper som monteres uavhengig av vegg eller tak

Frittstående utelamper er all utendørs belysning som ikke monteres på vegg eller i tak. Vi fører et stort utvalg utelamper med forskjellige bruksområder og stiler, slik at alle kan finne noe som passer til sitt utemiljø.

En lyktestolpe kan bli et stort og vakkert blikkfang som kaster lys på omgivelsene under og rundt seg. Lyktestolper finnes i mange ulike stiler og utførelser.

Langs mindre stier i hagen tar pullerter og blomsterstolper seg flott ut. Disse kan også plasseres i bed, for å kaste lys over blomster og andre vekster. Busker og trær kan lyses opp med hagespotter eller lyskastere, som finnes under hagelys.

Portstolper er en effektiv og dekorativ måte å lyse opp innkjørselen på. Kan også benyttes på toppen av en støttemur eller rekkverk.

Nedfelt belysning er nedfellbare spotlamper som kan lyse opp husveggen nedenfra, gi en spennende effekt mens de lyser opp innkjørselen nedenfra, eller brukes i dammer og bassenger, så fremt de er laget for det. Disse lampene har mange bruksområder.