Belysning av terrasse og platting

Belysning av terrasse og platting

Tips & råd

Belysning av terrasse og platting!

Hva slags belysning du benytter på en terrasse avhenger mye av hvor stor den er, om du har gjerde rundt, eller om det bare er en platting.

Da de fleste terrasser er i tilknytning til en vegg, vil lamper på vegg være en selvfølge. Du kan felle ned lamper i gulvet slik at du får lys opp veggen. Har du en platting, kan det være både praktisk og pent å ha små stolper med rundtstrålende lys.

For terrasser med gjerde er det mulig å felle inn lysstriper i rekkverket. Du kan også montere små lamper på gjerdestolpene, slik at du får et blendefritt lys som skaper god stemning og gir deg det lyset du har behov for.

Som belysning på en terrasse finnes det både batteridrevne lamper og lamper som kobles til utvendige stikkontakter. På den måten kan du flytte rundt på lampene etter behov.

Lys på terrassen kan også være bare koselys. Om du henger opp lenker med lys eller plassere ut dekorative lamper som er drevet av solceller, kan du skape en skikkelig flott plass for avslapning.

Eksempler på bruk av LED-strip på terrassen

Ledstrip-Ute-1-2
Profil: Lumistar 2208
LED-Strip: 24V 9,6W/M
Ledstrip-Ute-1
Profil: Lumistar 2208
LED-Strip: 24V 7,7W/M - 20M

Flyttbare utelamper

Her finnes flotte og anvendelige lamper som passer utmerket på veranda og terrasse. Flere varianter har lang ledning med schuko-kontakt, slik at de er trygge for utendørs bruk og lett kan flyttes rundt.

Oppladbare lamper med mer

Oppladbare lamper som egner seg lite godt på terrassen som i hagen og på tur. De kan fungere som dekorativ stemningsbelysning, men også lyse opp på sene sommerkvelder for god stemning. Noen varianter har innebygget høyttaler med Bluetooth.

Nedfellbare lamper

Nedfelte lamper kan ta seg bra ut på terrasse og platting. Det finnes varianter spesifikt for dette med hvor flere lamper kan seriekobles.

Lanterner og lykter

Dette er mindre lykter og lys som passer godt å sette på bordet eller henge opp under mønet dersom du har overbygg. Noen varianter kan også settes i blomsterkrukker og bedd. Noen varianter er solcelledrevet, mens andre er tidsstyrt og går på batteri.

LED-strip

Profiler med LED-strips kan også benyttes på badet. Pass på at stripen har riktig IP-grad i forhold til bruk i våtrom.

Service & Garanti

Når du handler hos Lysbutikken.no, er du garantert den beste service og garanti.

Det gis full garanti og reklamasjonsrett etter kjøpsloven for alle elektriske produkter. Det er minimum 2 års garanti på alle lamper. For gjenstander som er ment å vare vesentlig lenger, er reklamasjonsfristen 5 år. 

Så lenge det kan skaffes, tilbyr vi også reservedeler til eldre lamper.


Garden24 

Garden 24 - Et svært populært belysningssystem for hage og terrasse.

 5-års garanti på lykilden

 Integrert LED med lavt energiforbruk

 Montere selv, uten hjelp av elektriker

 Utvid enkelt etter behov