Meny
Meny

Grupa Products

Grupa - lamper i eksklusivt design

Grupa er et designstudio fra Kroatia med beliggenhet i hovedstaden Zagreb. Lampemerket har gått fra å være et suksessrikt og prisbelønt designstudio som gjennom flere årtier har laget masse flott design for andre firmaer, til nå også å produsere sin egen lampekolleksjon.

I dag produserer og distribuerer firmaet sitt eget design av høy kvalitet under navnet Grupa. Grupa-lamper finner du naturligvis her hos Lysbutikken, der vi har et stort utvalg av stilfulle lamper fra denne produsenten, som f.eks. den kjente og populære Arigato-serien. Lampene står for innovativt design, spennende funksjonalitet og stor fleksibilitet. De gir nemlig ikke bare godt lys, men gjenspeiler også håndverksmessig kvalitet på høyeste nivå.

Vi er spesielt glade for å kunne tilby de populære Arigato-lampene i vår nettbutikk – en serie som omfatter gulvlamper, bordlamper, vegglamper og taklamper. De forskjellige Arigato-lampene er alle kjent for sitt minimalistiske og stilrene uttrykk samt et høyt nivå av fleksibilitet og funksjonalitet. Kroatiske Grupa har definitivt truffet riktig når det gjelder sine flotte Arigato-lamper.

Grupa Products
Rutenett  Liste 
Fant 22 produkter
per side
Desc
Rutenett  Liste 
Fant 22 produkter
per side
Desc