Benk og møbelbelysning

Innfelt møbelbelysning

Her finner du innfelte lamper med minimal dybde som egner seg som belysning i kjøkkenskap, overskap og andre møbler.

Utenpåliggende møbelbelysning

Utenpåliggende møbelbelysning inneholder lamper til kjøkkenskap, overskap og andre møbler hvor det kan egne seg å montere en lampe. Utenpåliggende lys med god spredning.

MiniLink

MiniLink er et enkelt og fleksibelt 'plug-and-play'-system, som gir en ren linje med lys uten synlige dioder. Systemet har integrert LED-strip i en aluminiumprofil med frostet avdekning i polykarbonat.

Super Linear

Et monteringsvennlig og godt arbeidslys til blant annet kjøkkenbenken. Kommer i flere ferdige lengder, og kan enkelt utvides. Systemet kobles direkte til 230V, ingen ekstern trafo behøves.

LED Strips

Vi har et stort utvalg av ulike LED strip for 12V og 24V. Her finner man et bredt utvalg av enkeltfarget LED strip, Dim to warm, Tunable white og RGB/ RGBW LED strip.

Møbel, benk- og skapbelysning

Benk- og skapbelysning inneholder belysning til kjøkkenskap, overskap og andre møbler hvor det kan egne seg å montere en lampe. Her finnes utenpåliggende lys med god spredning, og innfelte lamper med minimal dybde.

Noen av lampene kan monteres både innfelt og utenpåliggende. Du kan lyssette en bokhylle, vitrineskap og skjenker, samt kjøkkenskap og vegghyller.

Det er også mulig å bruke profiler med LED-strips i forskjellige varianter. Disse kan for eksempel monteres under lengre benkeskap for jevn belysning over en større flate, eller monteres under underskapene for å gi en effektfull og dekorativ indirekte belysning langs gulvet.
Med slike profiler kan du bruke LED-strips med RGB/W for å styre fargetemperaturen, eller bruke farget lys for perfekt tilpassing til ditt interiør.


Plug-and-Play-systemer

Vi har også produkter som gjør det enkelt å skreddersy egen løsning med plug-and-play. 

MiniLink er et fleksibelt system med separate deler som kan kjøpes enkeltvis som skjøtestykker, hjørnekoblinger, T-koblinger, kryss-koblinger, endestykker, forgreningskabler, dimmebrytere og av/på-brytere. Med MiniLink kan du skreddersy din løsning med et system som gir jevn og dekorativ belysning uten synlige dioder, og er uten synlige skjøteledninger.