Meny
Meny

Bruksområder

Lamper for definerte bruksområder

Riktig belysning for baderommet er viktig både for ham og henne. Noen baderom er store og noen er små, men uansett størrelse, så stilles de samme kravene til belysning. Først er det viktig å understreke at alle installasjoner på bad skal utføres av godkjent montør. Alle lamper du finner her er merket med et symbol som angir IP-graden. Du kan lese mer om soner i baderom og hva IP grader betyr for deg.

God belysning på barnerommet er like viktig som et hvert sted i huset. Et rom som skal invitere til lek krever god, jevn belysning, og trygge lamper hvor det ikke er fare for å brenne seg på lyspærene. Vi har også noen fine lamper med artige motiver.

Om du ønsker markeringslys langs gulvlisten i gang, eller skal montere belysning i trappen, har vi både innfelte og utenpåliggende lamper til dette formålet. Mange kan dimmes med ekstern dimmer. Noen gir mye lys, mens andre kun er dekorative markeringslys.

Benk- og skapbelysning inneholder belysning til kjøkkenskap, overskap og andre møbler hvor det kan egne seg å montere en lampe. Utenpåliggende lys med god spredning, og innfelte med minimal dybde.

Gode leselamper finnes både som gulvlamper, vegglamper og bordlamper. Her ser du en oversikt over lampene vi kan tilby.

I produktgruppen sengelamper finner du bordlamper til nattbordet og vegghengte lamper i et stort utvalg. Fra de enkle og rimelige til lamper som gir soverommet det lille ekstra.

Belysning for kontor og arbeidsplass finnes lamper som er spesielt egnet hvor du trenger godt arbeidslys. Har du andre behov for hjelp til lysberegning eller ønsker andre lamper til dette formålet, ta gjerne kontakt med oss.

Vinduspendler har lang ledning med bryter og stikk. De har liten diameter og gir et fint stemningslys både sett utenfra og innenfra.