Alle kan handle hos oss

For å handle hos oss må du ha fylt 18 år. Varene må leveres til en norsk adresse eller hentes hos oss på Strømmen. Som kjøper er du selv ansvarlig for å kontrollere varen ved mottak. Om det er mangler, skader eller feil i forsendelsen plikter mottaker omgående å melde dette til oss.

Bedriftskunde?

Våre kjøps- og leveringsbetingelser er gjeldende for privatkunder. Som bedriftskunde frasier du deg vår angre- og avbestillingsrett.

Personvern og sikkerhet

Når du handler hos oss blir du bli bedt om å opplyse om navn, adresse, tlf. osv. for at du skal kunne gjennomføre handelen. Vi garanterer at denne informasjonen ikke vil bli gitt til noen andre. Informasjon tilhørende kredittkort, personnummer eller annen sensitiv informasjon vil ikke være tilgjengelig eller lagret hos Lysbutikken. Nettsiden vår benytter informasjonskapsler, såkalt cookies, og vi behandler alle persondata ifølge lov om Personopplysninger. Vår personvernerklæring finner du her.

Feil på adresse eller mottakernavn

Vær nøye ved registrering av adresse. Dersom leveringsadresse er feil eller mangelfull vil din ordre bli returnert til oss. Før ordren sendes ut på nytt, må returkostnader og kostnader for ny utsending dekkes av deg som kunde.

Angrerett

Ved forbrukerkjøp gjelder det etter angrerettloven 14 dagers full returrett. Hos Lysbutikken.no har vi utvidet denne angreretten og gir deg 30 dagers åpent kjøp fra du mottar varen. Les mer om våre vilkår for utvidet angrerett.

Garanti og reklamasjon

Det gis full garanti etter kjøpsloven for alle elektriske produkter. Det er minimum 2 års reklamasjonsrett på alle varer. For gjenstander som er ment å vare vesentlig lenger, er reklamasjonsfristen 5 år. Les mer om garanti og reklamasjon.

Bruksanvisninger

På våre sider kan du alltid, på hvert enkelt produkt, finne all nødvendig informasjon. Sammen med produktet leveres monterings- og bruksanvisning. Dersom du allikevel har spørsmål til montering eller bruk, eller har behov for ytterligere dokumentasjon (herunder samsvarserklæring), er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Priser

Alle våre priser er inklusiv merverdiavgift og miljøgebyr. I kassen vil du få full oversikt over alle kostnader med totalbeløp før du bekrefter din ordre. På grunn av endringer i valutakurser, eller nye priser fra produsentene, vil våre priser kunne endres flere ganger i året. Prisendringer vil ikke påvirke din registrerte bestilling.

Frakt tilkommer i kassen, og varierer med ønsket leveringsmåte. Vi har fast frakt pr ordre. Det er ingen skjulte kostnader når du handler hos Lysbutikken.no.

Øvrig

  • Medfølgende lyskilder, der produsent ikke er oppgitt, er å regne som demonstrasjonspærer og er unntatt fra garanti og reklamasjonsrett.
  • Oppgitte mål er avrundet og kan avvike +/- 1 cm.
  • Lysbutikken.no tar forbehold om feil på sidene og for hendelser som skyldes transportør, leverandør eller annet som ligger utenfor vår kontroll.
  • Det tas forbehold om skrivefeil og endringer i produktbeskrivelsen. Dersom dette gjør at produktet ikke kan leveres, eller at produktet ikke ønskes som levert, vil vi etter avtale sørge for at du kan annullere kjøpet uten kostnader i forbindelse med retur.
  • Vårt ansvar begrenser seg til å heve kjøpet.