Innendørs julebelysning

Juletrær og tilbehør

Kunstige juletrær

Kunstige juletrær har som fordel at de ikke drysser og kan brukes flere ganger. I denne katalogen finner du mange forskjellige trær i ulike størrelser og utførelser.

Et juletre vil automatisk bli et samlingspunkt i julefeiringen. Vi har et bredt utvalg juletrær i alle prisklasser. Plasttrær for både utendørs og innendørs julefeiring. Du finner også juletrefot og julestjerner, samt formbare og hengslede kunsttrær.

Vi har også juletretepper for bruk under juletrærne. Ingenting er vakrere enn en nydelig julegran med en skinnende toppstjerne!

Tilbehør til juletre

Her finner du juletreføtter og annet tilbehør du kan trenge til å sette opp juletreet. Juletreføttene kan brukes både med kunstige og ekte trær.

Tradisjonelle juletrelys

Juletrebelysning er viktig for innemiljøet i julen. Vi har et utvalg tradisjonell juletrebelysning, i tillegg til noe mer utradisjonelt, som alle kan være med på å skape et vakkert lyssatt juletre som skaper hygge og julestemning.

Bordgran

Små dekorative kunsttrær med lys. De fleste for batteri som gjør de plasseringsvennlige. Velg mellom flere høyder og med ulikt tilbehør og stil.

Stjerner

Julestjerner i flere typer materialer og utforminger. Her finnes bl.a. metallstjerner, akryl, treverk og papir.

Lysestaker

Stort utvalg i moderne og klassiske julestaker i forskjellige materialer. Her finnes lysestaker i metall, treverk, plast og kombinasjoner.

Dekorasjonsbyer

Dette er dekorasjoner som passer perfekt til bokhyllen, peishyllen eller i vinduskarmen. De har gjerne små landsbyer, hus og samfund i en vinter- og juleinsprirert situasjon.

Borddekorasjoner

Juledekorasjoner med LED-lys for dekorering av bord, hyller og vinduskarmer. Her finnes varianter med batteridrift og tilkobling til strømnettet.

Lazer Cut

Lykter, hus, staker med mer i detaljrike laserskårede motiver.

Kirker med lys

Stemningsskapende og tradisjonsrike kirker med lys. Her finnes varianter i tre, plast og porselen. Noen modeller går på batteri, mens andre benytter strømnettet.

Kranser innendørs

Julekranser med LED-lys for innendørs bruk.

Små figurer

Små figurer som julebukker, nisser, snømenn og dyr i vinterland. Disse kan plasseres på bord, hyller mm. 

Lysslynger

Lysslynger passer for flere årstider men kan også ta seg godt ut som juledekorasjon. Her finnes også festlenker med julemotiv og vintertema.