Meny
Meny

Smarte lamper

Enkle løsninger er ofte det beste

Taklamper med sensor tenner når sensoren registrerer bevegelse i rommet og slukker en liten stund etter at den ikke registrerer bevegelse lenger. Disse lampene er ideelle i rom der du bare trenger lys en liten stund mens du er der inne, for eksempel i en bod eller i en gang.

Klemlamper klyper du fast der du trenger litt ekstra lys. Om du for eksempel har en gulvlampe men trenger ekstra leselys, klyper du lampen fast på stammen i den høyde du selv ønsker. Kan også festes på en bokhyller eller bordkant. Alle lamper du finner her leveres med bryter. Merk at maksimal åpning på klemmen er omtrent 5 cm på de fleste modellene, så de kan ikke festet i de tykkeste sengegavlene.

Nattlamper er spesielt designet for å lyse opp konturene i soverom, trapper og korridorer i de mørke timer. Passer også godt på barnerom.

I gruppen batteridrevne lamper finnes små lamper som kan være egnet i garderoben. Her finner du også lamper som leveres med lader, slik at du kan ta med lampen på terrassen eller andre steder du ønsker lys.

Vegglamper med bevegelsessensor tenner ved bevegelse i området når det er mørkt. Velegnet i vedskjulet, i garasjen, langs stien eller i en trappgang som ikke er i daglig bruk. Det er flott med litt lys også der man ikke ønsker å ha noe som står på til enhver tid.