Grupa Products

Arigato vegglampe, armer 2 x 35 cm, diameter skjerm 22,8 cm

Arigato vegglampe, armer 2 x 35 cm, diameter skjerm 22,8 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 440,00

GrupaProducts-logo
70W
Arigato vegglampe har et trendy funksjonelt design som passer inn i alle interiørdesignstiler. Den har to fleksible armer på 35 cm. Den kan justeres fra side til side 180°. Skjermen kan rotere 360°. Passer perfekt over kjøkkenbordet, i stuens lesehjørne eller på soverommet.

Arigato har avblendingsskjerm som sender lyset indirekte ut fra skjermen. Det gir et blendefritt og behagelig lys. Lampen kan også monteres uten ledning.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter skjerm: 22,8 cm
Lengde arm: 35 + 35 cm
Lengde ledning: 250 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Med ledning og stikk
Materiale: Stål / Aluminium skjerm
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Grupa er et designstudio som produserer håndlagde produkter i høy kvalitet.

I tillegg til at vårt designstudio har gjort suksess og vunnet priser i et tiår, bestemte vi oss i 2012 for å produsere og distribuere kvalitetsproduktene under vår egen merkevare - Grupa products.

Idéen vår er enkel - hva med å ikke la noe være tilfeldig? Vi involveres oss i utviklingen av våre egne produkter fra tegnebordet til produktet sendes til våre kunder. Resultatet er produkter vi kan stå for ett hundre prosent.

Grupa produkter er et resultat av alt som inspirerer våre designere. Produktene skiller seg ut med innovativ design, minimalisme, funksjonalitet, en gjør det selv tilnærming og fleksibiliteten med egne valg. I dag er vi stolte av å være en naturlig del av menneskers private hjem og arbeidsplass - kontorer, hoteller, barer ...

Vi vil gjerne dele denne ideen med deg.

GrupaProducts-logo