Garden 24

Garden24

Garden 24 - Et svært populært belysningssystem for hage og terrasse.

5-års garanti på lykilden

Integrert LED med lavt energiforbruk

Montere selv, uten hjelp av elektriker

Utvid enkelt etter behov


Se mer informasjon nederst på denne siden. 


Velg

garden24-t1

Belysning

Velg blant spotter, pullerter, nedfelte lamper, partyslynger og mye mer. 


Du trenger

garden24-t2-v3

Transformator

Transformator på 36 Watt eller 60 Watt, med hurtigkobling og stikk, selges separat.  


Smarte tilvalg

garden24-t3

Lyssensor / Timer

Bestem når og hvor lenge lampene skal lyse.   

garden24-t4

Dimmer

Juster  lysstyrken. Kan også kobles sammen med timer.

garden24-t5

T-kobling

For å belyse to steder samtidig fra samme uttak.

garden24-t6

Ledning

Skjøteledning finnes på 2 meter, 5  meter og 10 meter. 

Filter
Set Descending Direction
Set Descending Direction

Bli kjent med Garden 24

Garden 24 er ren magi for hagen, oppkjørselen og uteplassen. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å skape ditt drømmehjem. Garden 24 er derfor et utesystem som du kobler til på egenhånd uten hjelp av elektriker. Alt du trenger er en vanlig stikkontakt på fasaden. Her finner du alt fra spotlights og vegglamper, til dekorative lysslynger og pullerter til innkjørselen.

Sammen med Björn Christiernsson guider vi deg igjennom Garden 24, et system med alt fra spotlight till pullerter og nedfelte lamper. Alt som du innstallerer på egen hånd. Start ditt hagelyssystem og bygg det ut etterhvert. 

Se våre filmer for introduksjon av våre produkter for hage og terrasse. 

Etter tilbehør (hvis du ønsker det) kan du koble til skjøteledninger avhengig av hvor langt fra stikkontakten du ønsker å sette belysningen din. Vi anbefaler imidlertid at totallengden ikke overstiger 50 meter med fare for strømtap. Etter at du har ønsket lengde, er det bare å slå på belysningen. Kjøp gjerne vår tape til Garden 24, du pakker den rundt selve koblingene før du graver ned kablene for å sikre at systemet holder enda lenger.


Hele Garden 24 starter med en transformator. Vi har 2 varianter, en på 36W og en på 60W. Det som avgjør hvilken du skal ha er hvor mye du skal koble til transformatoren. Vi anbefaler uansett at du ikke bruker strømmen til 100 %, da det er et visst strømtap underveis. For eksempel: Ønsker du deg noen spotlights i hagen din og ønsker å kjøpe vår populære 6W spotlight bør du koble til maks 5 på vår 36W transformator og 9 på vår 60W transformator.

Etter transformatoren kan du velge å skru på noen geniale løsninger. Vi har en lyssensor som du kan programmere til å slå av og på i skumring eller stille inn bestemte tider hvor lampene dine skal lyse. Eller du kan slå på en PIR-sensor, som er en bevegelsessensor slik at belysningen din slår seg av og på under bevegelse. Vi har også en dimmer slik at du kan skape det lyset du ønsker med belysningen din.

Garden 24 er et voksende system. I dag finner du markspotter, pullerter, spotlights på stativ, vegglamper, lysslynger, gulvlamper og mye mer i systemet. Alle lamper har LED-belysning og genererer derfor ikke varme. Den er også energieffektiv, slik at verken belastningen på miljøet eller lommeboken blir for stor.