Drivere (mA)

Alle lamper du finner hos Lysbutikken.no har enten medfølgende eller anbefalt driver som anbefalt tilbehør. Dette er spesifisert på hvert enkelt produkt.

I filter-menyen finner du LED-drivere med 350mA, 500mA og 700mA. Du vil også finne drivere som er justerbare fra 250mA.

LED drivere benyttes ofte til LED downlight. LED-strip benytter 12V DC transformator.

På en del produkter, for eksempel LED downlights, er det mer og mer vanlig å benytte en driver som gir konstant strøm (A) fremfor konstant volt (V) som vi er vant til fra halogen.

Korrekt strøm angis gjerne i mA (milliampere) som er en tusendels ampere. For eksempel 700mA er det samme som 0,7A. Disse lyskildene skal benytte en LED-driver som gir den oppgitte Ampere. Når det benyttes korrekt LED driver, vil spenningen (V) være variabel mens strømmen (A) er konstant. Informasjonen om mA på produktene du finner hos Lysbutikken vil derfor være et annet alternativ enn angivelse av volt.

Lamper som skal tilkobles en driver (oppgitt med for eksempel 350mA) skal alltid ha en LED-driver i forkant av lyskilden, og kan ikke tilkobles batteridrift/solcelleanlegg uten forkoblingsutstyr. Dersom flere lamper kobles til en driver, skal disse seriekobles.

Filter
Set Descending Direction
Set Descending Direction