NorDesign

Vox strømskinne med Bocca spot (x3), 1 meter, Hvit

Vox strømskinne med Bocca spot (x3), 1 meter, Hvit

kr 1 488,00

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Varenummer: E17 136570306
Nordesign
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
10W
X3

Dette er et komplett sett som består av startilkobling, skinne og endestykke. Det inneholder tre Bocca-spotter i hvit farge. Settet kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer. Lyspærer medfølger ikke.

Ønsker du et større skinnesystem?

Dette settet kan fungere som start, enten du velger å lage et større system med en gang eller om du vil bygge på senere. Under fanen for tilbehør finner du Bocca-spotten, slik at du kan legge til flere om ønskelig.

Under utvidelse til strømskinne, finner du alle delene du trenger for å sette sammen et større skinnesystem. Om du er i tvil om hvilke deler du trenger kan du åpne veiledningen til Vox for detaljerte skisser og forklaringer.


Mål: 

Lengde: 107 cm
Høyde (maks): 13,7 cm
Høyde skjerm: 8 cm
Diameter skjerm: 6,2 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Bruksområde: Kun innendørs
Sokkel: GU10
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

NorDesign AS er en midtnorsk belysningsleverandør som siden 1985 har levert belysning til prosjekter, hus og hytter. Vårt primære marked er Norge, men vi eksporterer også til de andre Skandinaviske landene. Vi utvikler stadig nye produkter, og har i de siste årene blitt en av de største leverandørene av LED belysning. Vi har et godt team av medarbeidere som kan bidra med rådgivning og planlegging av moderne belysningsanlegg.

Nordesign