NorDesign

Vox strømskinne, 230V for dyp innfelling, Sort, Uten tilkobling, 2 meter

Vox strømskinne, 230V for dyp innfelling, Sort, Uten tilkobling, 2 meter

Dette er en innfelt skinne til Vox som byr på elegant utførelse og kreativt design. Med svært tynne vinger på hver side av skinnen og opptrekte vegger for å skjule adapteret på spot/pendel, gir dette en meget ren arkitektonisk stil.

Skinnene kan enkelt skjøtes eller kappes til ønsket lengde.

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker hjelp til å sette sammen en løsning.

MERK: Vox skinner leveres uten tilkobling og endestykke. Se tilbehør nede på denne siden.

Spotter selges enkeltvis. Det er belastningen på dimmeren du har i veggen som er den største begrensningen på antall spotter. Om du har en standard dimmer anbefales maksimalt 22 spotter på en strømskinne / dimmer. Se utvalget spotter til Vox skinnesystem her.

Skinnen leveres inklusive festebraketter. Disse er montert på oversiden av skinnen. Ved innfelling av skinnen, skal montasjebrakettene være snudd inn mot skinnen (fig. 1), og vendes utover ved å bruke et skrujern når hele skinnen er på plass (fig. 2). Stram til skruene for å sørge for et godt feste (fig. 3).
kr 1 458,00

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Varenummer: E17 381560205
Nordesign
3600W

Mål: 

Dybde: 3,7 cm
Innfelt bredde: 3,8 cm
Lengde: 200 cm
Materiale: Aluminium

Tilbehør

Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA

NorDesign AS er en midtnorsk belysningsleverandør som siden 1985 har levert belysning til prosjekter, hus og hytter. Vårt primære marked er Norge, men vi eksporterer også til de andre Skandinaviske landene. Vi utvikler stadig nye produkter, og har i de siste årene blitt en av de største leverandørene av LED belysning. Vi har et godt team av medarbeidere som kan bidra med rådgivning og planlegging av moderne belysningsanlegg.

Nordesign