Meny
Meny

Spotter til Vox skinnesystem

Spotter til Vox skinnesystem

Spottene du finner her selges enkeltvis og monteres i Vox strømskinne >>>

Spotter til Vox skinnesystem kommer i flere utgaver og i forskjellige prisklasser. Alle lampene er enten for LED-pærer eller med integrert LED. Lamper som benytter GU10-pærer ... er rimeligere og gir deg tilgang til et stort utvalg pærer. Du kan da velge pærer som passer ditt behov. Disse lampene er godt egnet i rom med normal takhøyde på 240 cm. Spotter for 230V pærer er uten avansert teknologi, og derfor også rimeligere enn de med integrert LED som har LED-diode og driver inne i selve armaturen. Lampene med integrert LED er også tilpasset kraftigere LED da kjølingen av LED-dioden er optimal på disse lampene.

I rom med stor takhøyde vil vi anbefale spotter med integrert LED som da også gir mer lys. Spotter med Dim-to-warm har noe mindre lysutbytte i forhold til lamper hvor fargetemperaturen er fastsatt. Dim-to-warm vil endre fargetemperaturen under dimming, slik vi er vant med fra halogenpærer.

Hvor mange spotter som anbefales på et skinnesystem avhenger av flere faktorer. Om du skal benytte spotter som bidrag til allmenn belysning, bør spottene rettes mot vegg. Mørke vegger krever flere lamper enn lyse vegger. Dersom du ønsker å belyse bilder eller gjenstander, vil du trenge en eller flere spotter per objekt avhengig av type objekt og størrelse.

Lyset fra en kraftig spott kan ikke erstatte flere svake. En kraftig spot vil kunne gi deg det lyset du trenger i rom med stor takhøyde.

Rent estetisk kan det være en fordel ved bruk av flere spotter å sette dem parvis. Du kan lett prøve deg frem med å låse opp spotten og trekke den frem til en alternativ posisjon.

Du kan også benytte spottene til Link på Vox skinnesystem.

Spotter til Vox skinnesystem