Nordlux

Rondie pendel for Link skinnesystem

Rondie pendel for Link skinnesystem

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 387,00

Nordlux_1
35W
Rondie har et rundt, klassisk design med en frostet glassring som gir designet en interessant lyseffekt. Gir et behagelig, retningsbestemt lys. Enkel installasjon og justering med Nordlux Link-systemet. Lampen kan dimmes ved bruk av dimbar pære. Lyspære medfølger ikke.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Lampen passer til Link skinnesystem. Se skinner under tilbehør til lampen.

Mål: 

Diameter skjerm: 6 cm
Lengde skjerm: 9,3 cm
Lengde ledning: 200 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall / plast
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1