Nordlux

Link Strømskinne 230V, med starttilkobling, Sort

Link Strømskinne 230V, med starttilkobling, Sort

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 306,00

Nordlux_1
690W
Link strømskinne, 1-fas, 230V i sort utførelse. Skinnene kan enkelt skjøtes eller kappes til ønsket lengde. Leveres med strømtilkobling i enden av skinnen som bygger 6,5 cm. Link har tilkobling, venstre.

Velg lengde på skinnen for leveringstid.

Se tilbehør.

Mål: 

Bredde: 3,5 cm
Høyde: 1,8 cm
Lengde: Velg mellom 100 cm eller 200 cm

Lengden av endetilkobling kommer i tillegg med 6,5 cm

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1