Nordlux

Munin GU10 Spot for Link skinnesystem

Munin GU10 Spot for Link skinnesystem

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 263,00

Nordlux_1
50W
Munin spot kan roteres 355° og tiltes 90°. Munin benyttes med Nordlux sitt fleksible 230V skinnesystem. Du kan benytte rette, vinklede eller T-kryss skjøter for å skape den totale skinnen du ønsker deg. Maksimal belastning på ett sammensatt system er 16A, eller 3600W. Du finner skinner i både en- og to-meters lengder under tilbehør på denne siden.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Diameter: 6,1 cm
Høyde totalt: 11,6 cm
Lengde skinnefeste: 8,1 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1