Nordlux

Explore GU10 Spot for Link skinnesystem

Explore GU10 Spot for Link skinnesystem

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 252,00

Nordlux_1
7W
Explore er en del av Links fleksible 230V skinnesystem. Lampene kan roteres 355° og tiltes 85°.

Du kan enkelt bygge systemet slik du selv ønsker. Du kan benytte rette eller vinklede skjøter for å skape den totale skinnen du ønsker deg. Maksimal belastning på ett sammensatt system er 16A, eller 3600W.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer, såfremt dimbar pære benyttes.

Skinner og tilbehør finner du lenger ned på siden.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter lampehode: 5,5 cm
Høyde max: 28,5 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1