Nordlux

Diskie LED 3000K 750lm for Link skinnesystem (RA90), dimbar

Diskie LED 3000K 750lm for Link skinnesystem (RA90), dimbar

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 585,00

Nordlux_1
8W
Diskie LED-lampe er enkel å montere i Link-systemet til Nordlux. Det runde og strømlinjeformede designet passer perfekt inn i de fleste interiørstiler og kan enkelt flyttes etter behov. Lampen leveres med integerert LED og kan dimmes med ekstern dimmer. Lampen har varmhvitt lys på 3000 kelvin og har en meget god fargegjengivelse.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Se strømskinner fra Link skinnesystem under tilbehør på denne siden.

Mål: 

Diameter: 20 cm
Høyde: 14 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: Lampen kan roteres 350° og tiltes 90°
Materiale: Metall / plast
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Forventet levetid: 20 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 750 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja
Lysspredning: 120°

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1