Armaturhantverk

Haga Duo gulvlampe (u/skjermer), høyde 140 cm

Haga Duo gulvlampe (u/skjermer), høyde 140 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 890,00

AH-logo-rund
60W
X2
Haga Duo gulvlampe, med høyde 140 cm, en en del av en serie lamper hvor du kombinerer farger etter eget ønske. Match farge eller sett sammen din egen fargekombinasjon.

Tekstilskjermer medfølger ikke. Se et stort utvalg skjermer under tilbehør på denne siden. Se også oversikt over alle skjermene som passer til denne lampen her.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 140 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 2
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

AH-logo

Siden 1945 har det svenske familieselskapet AH Belysning levert høykvalitets belysningsprodukter med en visjon om å være i forkant av produktutviklingen. Virksomheten drives fra Tibro, hvor deler av sortimentet også produseres. Med solid erfaring i bransjen har AH Belysning i lang tid vært en opplagt aktør i markedet. Navnet AH Belysning står for Armaturhantverk, som nå også er blitt selskapets nye navn.

AH Belysning er en ledende leverandør innen baderomsbelysning og tilbyr et bredt utvalg for både det klassiske og det moderne badet. I sortimentet finner du alt fra tradisjonelle baderomslamper og funksjonell allmennbelysning til stilige og moderne baderomslamper for det skandinaviske hjem. Klassiske vegglamper, bordlamper og gulvlamper er også en opplagt del av sortimentet hos AH Belysning.

AH-logo-rund