Armaturhantverk

Lilja SK837 lampeskjerm, E27 festering topp, diameter 21 cm, Blå

Lilja SK837 lampeskjerm, E27 festering topp, diameter 21 cm, Blå

Lilja lampeskjerm har festering for E27-sokkel i toppen av skjermen. Skjermen kan benyttes av alle lamper med nedovervendt sokkel, slik som pendler eller gulvlamper med fleksibel arm som peker nedover.
kr 255,00

Leveringstid: Inntil 20 virkedager.

Varenummer: E63 SK837/14
AH-logo-rund
60W

Mål: 

Høyde: 20 cm
Diameter: 21 cm

Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA

AH-logo

Siden 1945 har det svenske familieselskapet AH Belysning levert høykvalitets belysningsprodukter med en visjon om å være i forkant av produktutviklingen. Virksomheten drives fra Tibro, hvor deler av sortimentet også produseres. Med solid erfaring i bransjen har AH Belysning i lang tid vært en opplagt aktør i markedet. Navnet AH Belysning står for Armaturhantverk, som nå også er blitt selskapets nye navn.

AH Belysning er en ledende leverandør innen baderomsbelysning og tilbyr et bredt utvalg for både det klassiske og det moderne badet. I sortimentet finner du alt fra tradisjonelle baderomslamper og funksjonell allmennbelysning til stilige og moderne baderomslamper for det skandinaviske hjem. Klassiske vegglamper, bordlamper og gulvlamper er også en opplagt del av sortimentet hos AH Belysning.

AH-logo-rund