Wastberg

w102 Chipperfield vegglampe, dimbar LED 2700K 690lm

w102 Chipperfield vegglampe, dimbar LED 2700K 690lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 7 195,00

Wastberg_logo
6W
w102 Chipperfield vegglampe er en lampe med godt lys og høy fargegjengivelse. Den fungerer like godt til leselampe ved sofahjørnet eller ved sengekanten, som tilleggsbelysning for å skape en fin stemning i rommet. Lampehodet kan roteres ca 70 grader hver vei. Linsen sørger for jevn og god fordeling av lyset. Finishen er finbørstet struktur med et tynt lag satinert lakk på messing eller mørknet metall. Velg fargevariant.

Integrert LED-belysning. Dimmebryter på ledningen.

Chipperfield-serien er utformet med tanke på bruk i hjemmet eller på kontoret. Lampene er en ny tolkning av kjente og tradisjonelle lamper i elegant design. Det er brukt kvalitetsmaterialer utformet med høy presisjon. Hensikten var å lage en enkel form med klart skille mellom basen, armen og lampehodet. Det er ingen synlige ledd med minimal retningsbestemt bevegelse, uten å gå på bekostning av funksjon.

Mål: 

Høyde: 30 cm
Fremspring: 22,9 cm
Bredde: 9,4 cm
Lengde ledning: 205 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Med ledning og stikk
Betjening: Med dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Forventet levetid: 50 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 690 lumen (n) / 457 lumen (r)
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert dimmer

Wästberg er designbelysning som dekker behovene for både det profesjonelle så vel som det private marked.

Dette er interiørbelysning med høy fokus på design og teknologi med utstrakt bruk av LED integrert i sine belysningsprodukter.

Wastberg_logo

David Chipperfield

Designet av David Chipperfield

David Chipperfield etablerte David Chipperfield Architects i 1985. Han var professor i arkitektur ved Staatliche Akademie der Bildenden Kuenste, Stuttgart 1995-2001 og Norman R. Foster Visiting Professor of Architectural Design ved Yale University i 2011. Han har også undervist og forelest over hele verden på skoler for arkitektur i Østerrike, Italia, Sveits, Storbritannia og USA. I 2012 var David Chipperfield kurator for den 13. internasjonale arkitekturutstilling Venezia-biennalen. I 2014 ble han utnevnt til kunstnerisk leder for det italienske møbelfirmaet Driade.

Han er æresmedlem av både American Institute of Architects (AIA) og Bund Deutscher Architekten (BDA), og en tidligere gullmedaljevinner av Heinrich Tessenow, Wolf Foundation Prize in the Arts, og Grand DAI (Verband Deutscher Architekten- und Ingenieurvereine) pris for nygningskultur. David Chipperfield ble utnevnt Ko Commander of the Order of the British Empire i 2004, utnevnt en Royal Designer for Industry i 2006, og valgt til Royal Academy i 2008. I 2009 ble han tildelt Order of Merit i Forbundsrepublikken Tyskland og i 2010 ble han adlet for tjenester til arkitektur i Storbritannia og Tyskland. I 2011 mottok han RIBA Royal Gold Medal for arkitektur, og i 2013, den Praemium Imperiale fra Japan Art Association, begge gitt i anerkjennelse av arbeid gjennom en livstid.