Royal Botania

TESLA CEILING ALU ANTHRACITE HAND MADE CLEAR GLASS DECORATIEVE LED BULB 220V/E27 300LM/2200K

TESLA CEILING ALU ANTHRACITE HAND MADE CLEAR GLASS DECORATIEVE LED BULB 220V/E27 300LM/2200K

kr 3 798,00

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Varenummer: E67 RBTSLCA
RoyalBotania_logo
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA

Om natten kan en eiendom og dens omgivelser få et helt nytt utseende takket være utendørs belysning. Du kan gjøre oppkjørsler og inngangsveier mer innbydende for gjester og mindre attraktiv for uønskede inntrengere.

Hvorfor velger kresne mennesker Royal Botania?

Det er tre hovedgrunner: kvalitet, harmoni og design. Med utvalget av lysalternativer fra Royal Botania, kan du gjøre ditt uttrykk med en estetikk som snakker for deg. Velg en moderne og tradisjonelle design, som er laget av de fineste og mest holdbare materialene, og inneholder det siste innen lysteknologi. Royal Botania premium utendørsbelysning er vakker, praktisk og fleksibel. Mange av lampene er like godt egnet til både utendørs og innendørs bruk.

Alle modellene er laget av materialer av høyeste kvalitet. Enten aluminium, glass, rustfritt stål eller teak. Materialer som brukes til å lage Royal Botania-produkter er hentet for sin renhet, holdbarhet og perfekte estetikk. Men hva gjør noen designer et snitt over andre? Har det med et øye for symmetri, skala og former å gjøre? Har det med farger og kurver og rette linjer å gjøre? Handler det om enkelhet og minimalisme, og å bli påvirket av det beste fra fortiden til å skape noe nytt? Det er veldig vanskelig å forklare hvorfor Royal Botania-design fungerer så bra, men når du ser det dem, du bare vet at de gjør det.

RoyalBotania_logo