Marset

FollowMe Plus, LED, Oppladbar bordlampe, høyde 43 cm

FollowMe Plus, LED, Oppladbar bordlampe, høyde 43 cm

kr 4 968,00

Leveringstid: Inntil 20 virkedager.

Varenummer: E50 A657-081
marset_logo
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
5W
FolllowMe lampen har brutt ny grunn i lysbransjen som en vakker, portabel lampe du kan bære med deg overalt, et personlig objekt med lys og varme. Tre år senere kommer FollowMe Plus fra Marset, en større og sterkere versjon av lillebror FollowMe. FollowMe Plus komplementerer originalen, men gir litt ekstra lys når det er nødvendig. Denne versjonen skiller seg ut ved å kunne skape en egen atmosfære av lys som gjør den egnet til å bruke som bordlampe, nattbordslampe eller til bruk på gulvet.

Håndtaket i eik inviterer deg til å bære den med deg. Begge lampene bruker LED teknologi og har en bevegelig skjerm i opal polykarbonat som gir koselig atmosfærisk lys, og direkte leselys. En 3-stegs dimmer på lampefoten regulerer lysintensiteten og gir lampen en utholdenhet mellom 5 og 20 timer samt at en micro USB kabel gjør det enkelt og raskt å lade opp FollowMe. Lading av tomt batteri tar 10 timer.

Lampen er ikke fuktbestandig.

Mål: 

Høyde: 43,5 cm
Diameter: 18,5 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Bruksområde: Inne / Ute
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Lysstyrke: 478 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo