Marset

FollowMe LED, Oppladbar bordlampe, høyde 28 cm

FollowMe LED, Oppladbar bordlampe, høyde 28 cm

kr 2 783,00

Leveringstid: Inntil 20 virkedager.

Varenummer: E50 A657-080
marset_logo
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
4.7W
FollowMe er en liten, oppladbar bordlampe som kan tas med hvor enn man går. Lampen kan fint benyttes både innendørs og utendørs, men må ikke utsettes for fukt. Den er ideell for terasser og på teltturer, eller andre steder der man ikke har tilgang på en stikkontakt, men har behov for lys. Kan også bli en god erstatning for levende lys.

Lampen har base i hvit plast, håndtak i eik og tiltbar skjerm i opalhvit polykarbonat, som gjør lyset mykt og fordeler det jevnt rundt lampen. Leveres med integrert LED-lyskilde og dimmer med tre trinn som styres av en bryter på lampefoten. Når batteriet er fullt ladet kan lampen lyse i 5 timer på full styrke og i 10 timer på halv styrke.

Leveres med integrert oppladbart batteri og lades med USB-kontakt.

Mål: 

Høyde: 28,8 cm
Diameter lampefot: 12,3 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Bruksområde: Inne / Ute
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Lysstyrke: 240 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo