Marset

Elipse P 79 hagelampe, høyde 79 cm, dimbar LED 2700K 1050lm

Elipse P 79 hagelampe, høyde 79 cm, dimbar LED 2700K 1050lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 13 484,00

marset_logo
15W
Elipse P 79 hagelampe er en moderne sylinderformet lampe i strukturlakkert aluminium med hvitlakkert innside. Den har integrert LED-belysning og lyser oppover. Tar seg godt ut ved blomsterbed og hekk, eller langs hagestien.

Kan dimmes ved bruk av Bluetooth-dimmer, og styres via app fra Android eller iOS, se tilbehør lenger ned på siden.

Dersom lampen skal monteres permanent (helårs bruk), skal stikkontakten tas bort, og fast tilkobling til strømnettet skal utføres av autorisert installatør.

Mål: 

Høyde: 79 cm
Diameter: 15 cm
Diameter fot: 24 cm
Lengde ledning: 250 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 1050 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo