Marset

Discocó Wood 68 Pendel

Discocó Wood 68 Pendel

kr 38 447,00

Leveringstid: Inntil 20 virkedager.

Varenummer: E50 A620-161
marset_logo
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
14W
X3
Discocó Wood 68 Pendel er laget av trettifem pressede amerikanske eikeblader og gir et veldig flott lys. Lampen sender direkte lys ned og slipper et spill av lys ut mellom eikebladene som er montert på den svarte kromkulen. Denne eksklusive varianten av Discoco, laget av eik, ble lansert da Discoco pendellampen ble 10 år.

Det anbefales å benytte tre stykk globepærer på inntil 12 cm i diameter på lampen. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærerer.

Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 68 cm
Høyde: 52,1 cm
Diameter takfeste: 11 cm
Høyde takfeste: 3,5 cm
Lengde ledning (max): 250 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 3

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo