Marset

Dipping Light oppladbar bordlampe, Grafitt

Dipping Light oppladbar bordlampe, Grafitt

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 552,00

marset_logo
4.7W
Dipping Light Portable er en oppladbar bordlampe med et spennende prisvinnende design. Glasskjermen er dyppet i farge 3 ganger under produksjon, noe som skaper en unik effekt.

En metallplate til bordfoten med sterk magnet kan kjøpes i tillegg for å sikre at lampen står stødig, for eksempel på terrassen eller om bord i båten. Se tilbehør lengre ned på denne siden.

USB-kabel for opplading medfølger. Stepdim-bryter på lampen, dimmer i tre steg. Ladetid ca 10 timer.

Varighet for batteri:

Full lysstyrke ca 5 timer.
Medium lysstyrke ca 10 timer
Laveste lysstyrke ca 20 timer

Mål: 

Høyde: 22,2 cm
Diameter kuppel: 12,5 cm
Diameter base: 6 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Materiale: Glass / Metall
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 240 Lumen (ved full lysstyrke)
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo