Marset

Dipping Light bordlampe, høyde 22 cm, LED 2700K, Børstet Messing

Dipping Light bordlampe, høyde 22 cm, LED 2700K, Børstet Messing

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 079,00

marset_logo
3.4W
Dipping Light er en liten bordlampe med et spennende design. Glasskjermen er dyppet i farge 3 ganger under produksjon, noe som skaper en unik effekt. Fargen på bordlampen skaper forskjellige stemninger når den er slått av og på, og gir en belysning med helt særegen karakter. I kombinasjon med messingbasen utstråler Dipping Light en stilig eleganse som gir hver lampe et unikt utseende. Når bordlampen lyser, "dimmer" de forskjellige fargene, noe som gir en magisk omgivende effekt. Når den er av, er den fargede glassbordlampen en skjønnhet, et ekte stykke ideelt design for en hylle eller et bord.

Bryter på ledningen. Integrert LED-belysning.

Dipping Light-serien har et utvalg av pendellamper, klyngependler, vegglamper og bordlamper. Serien har vunnet MetropolisLikes Award i New York, 2018. Best of Year Award 2018 Interior Design Magazine. Wallpaper Design Award: Best Disco Divas, 2019.

Mål: 

Høyde: 22,2 cm
Diameter kuppel: 12,5 cm
Diameter base: 6 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Glass / Metall
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 123 Lumen (reell)
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Nei

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo